Kako kisik briše tragove siječanjske depresije

Kako kisik briše tragove siječanjske depresije

Kako kisik briše tragove siječanjske depresije
  • Objavljeno: Nedjelja, 28.01.2018.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Nova godina, novi horizonti, nove pustolovine, novi planovi, novi izazovi… Sve novo, a ja sve starija. Poprilično sam izmoždena. Ne znam je li to u standardnom repertoaru siječanjske depresije, ali ne osjećam se doraslo ničem novom, osim novim borama. Mislim da me načeo zub vremena, mali gad uzima sve veće zalogaje i ne staje. Gdje je pauza?!

Pauza je u mom najdražem EndermoSpa centru - mjestu gdje vrijeme staje baš kad ti to najviše treba!

Tamo me čeka Helena, stručnjak čarobnih prstiju i prepune škrinjice kozmetičkog znanja kojima zaustavlja vrijeme i vraća ga unazad. Sve po željama.

Prepričala sam vam kako mi je omogućila da u ekspresnom roku zablistam na božićnom partyu, ne sumnjam da će u tili čas preporoditi moje psihofizičko stanje i osposobiti me da se uhvatim u koštac s novim izazovima.

Dovoljan je jedan pogled na moje iscrpljeno lice i Helena mi daje dijagnozu – manjak kisika u koži (i u glavi, dodala bih), ali i terapiju – obnavljanje i osvježavanje iznimno učinkovitim i neinvazivnim tretmanom kisikom!

Cilj tretmana dermo infuzije kisikom je oksigenacija i regeneracija tkiva, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

EndermoSPA centar ima najnapredniji uređaj za dermo-infuziju kisikom – Oxy Pro Age!

Uređaj uzima kisik iz atmosfere i, nakon što ga odvoji od ostalih komponenti (uglavnom dušika i ugljičnog dioksida), stavlja ga pod tlak viši od onog u atmosferi.

Aplikator uređaja upuhuje zrak na kožu i oksigenacijom poboljšava mikrocirkulaciju, a lice dobiva veću prozračnost.

Tajna uspjeha ovog uređaja nije samo u kisiku, nego u njegovoj sinergiji sa specifičnim kozmetičkim proizvodima koji se zahvaljujući mlazu kisika pod pritiskom mogu transportirati u najdublje slojeve kože.

Kozmetika koja se koristi na bazi je nano-tehnologije, bez parabena i bez parfema, pogodna za svačiju kožu, sadrži matične stanice biljaka i formulaciju hijaluronske kiseline najnovije generacije.

Oxygen booster serum sadrži kompleks kisika koji stimulira kožu za prihvaćanje kisika, poboljšava učinkovitost metabolizma stanice, sprječava smanjenje metaboličke aktivnosti uzrokovane starenjem i obnavlja mladenačku energiju kože. Djeluje revitalizirajuće i regenerirajuće.

Age repair formula sadrži zlatne nano-čestice kombinirane u biotehnološke peptide, liposome hijaluronske kiseline te morsku kamilicu - niz aktivnih sastojaka koji umanjuju bore te poboljšavaju elastičnost i hidratiziranost kože.

Cijeli tretman traje oko sat vremena – od pripreme kože lica posebnim peelingom, preko samog nanošenja seruma i tretmana čistim kisikom dok se sva tekućina u potpunosti ne apsorbira, do maske i završnih krema za lice i konture očiju koje se nanose laganim masažnim pokretima.

Uživanje od prve do zadnje sekunde, s naglaskom na prethodno spomenutim masažnim pokretima Heleninih čarobnih prstiju – kad je ta čarolija na djelu, izgubiš se i u vremenu i u prostoru.

Nakon tretmana, nova ja! Lice vidljivo pomlađeno, ja puna energije, osvježena i preporođena!

Moram priznati, sam naziv terapija kisikom asocirao me na scenu iz filma Let s Denzelom Washingtonom u glavnoj ulozi. Ukratko, Denzel je pilot koji dolazi pijan na posao te prije polijetanja uzima poštenu dozu kisika iz maske kako bi se malo pridobio. Kisik je glavni izvor energije za rad mozga i svih organa.

Pomislih, ako je Denzel iz onakvog stanja nakon dobre doze kisika uspješno prizemljio pokvareni veliki putnički zrakoplov, što ne bih i ja trijezna iskoristila ovu priliku da udahnem plin zaslužan za život na Zemlji pa da i mene malo vrati u život.

Eto, možda dio svog preporoda mogu zahvaliti dubokom disanju u trenucima kad mi je aplikator uređaja upuhivao kisik u neposrednoj blizini nosnica (hihihihi).

U svakom slučaju, disala sam punim plućima, prodisale smo i ja i moja koža, pauza je gotova i sada sam spremna za nove pobjede!

Najnovije

Najčitanije