Moje iskustvo čišćenja zubi s električnom četkicom Foreo ISSA play

Moje iskustvo čišćenja zubi s električnom četkicom Foreo ISSA play

Moje iskustvo čišćenja zubi s električnom četkicom Foreo ISSA play
  • Objavljeno: Subota, 23.09.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Godinama koristim električnu četkicu za zube. U jutro, još pospana i izgubljena, hvatam svoju električnu prijateljicu i perem zube. Poznato zujanje znači da je dan počeo i da mogu početi razmišljati. Možete samo zamisliti moje iznenađenje jedno jutro!

Zatvorenih očiju uzimam četkicu za zube, stavljam pastu i jutarnji ritual počinje. I… Ništa se ne događa. Nema poznatog zujanja. Četkica ne daje ni glasa. Ni impuls. Kao ni moj mozak u tom trenutku. Protresem. Lupim malo u zid. I ništa. Digla je ruke (ili glavu) od mene. Dala je sve od sebe. Radim mentalnu zabilješku da danas, što prije, moram kupiti novu električnu četkicu za zube. S ovom običnom, nema kemije. Ni zujanja.

Okrećući se oko svoje osi ispred police s električnim četkicama za zube, shvaćam da to neće biti lagan zadatak. Ima ih puno, previše. Pregledam par kutija. Kod nekih je opis toliko opširan da imam dojam da se radi o nadrealnom iskustvu pranja zubi koje će me poslati u novu dimenziju. Ok, to neće ići. Život je prekratak da ga provedem na odjelu za četkice za zube. Moram izabrati jednu. There can be only one!

Koncentriraj se. Fokusiraj se. Tražim nešto praktično, na baterije jer ne mislim za sobom vući punjač kud god da krenem. I lijepo. Ne preveliko.

Krajičkom oka, spazim nešto drugačije. Nešto jarko ružičasto što je zalutalo. Jer to ne može biti četkica za zube. Četkice za zube nisu tako cool.

Čitam: sonično električna četkica za zube napravljena od antibakterijskog silikona, ne skuplja bakterije i nježna je za desni. Temeljito otklanja plak na zubima. I lijepa je. Predivna. Iste boje kao i moje najdraže cipele. Savršeno! Nudi i do 800 korištenja bez mijenjanja baterija. Nije ni prevelika ni premala. Jednostavno je drugačija od svih ostalih.

Naravno, kupujem ju istog trena.

FOREO ISSA play silikonska četkica za zube na stolu

Moja nova prijateljica zove se električna četkica za zube ISSA play. Dizajn je nevjerojatan. Moderan i drugačiji. Savršeno paše u ruku. Obložena je glatkim antibakterijskim silikonom. Radi gotovo nečujno. No, hoće li se svidjeti i mojim zubima?

Odmah uočavam da ova četkica ne vibrira kao ostale električne četkice za zube. Pulsira. I zato je zdravija i nježnija za desni. 9,000 soničnih pulsacija visokog intenziteta u minuti za učinkovito pranje zubi. Mekani i fleksibilni silikonski vršci ne oštećuju zubnu caklinu i desni. Zapravo, dojam je kao da nježno masira zube i desni. Što će vas oduševiti ako su vam osjetljivi! Uz to je i vodootporna. Što znači da mogu prati zube i pod tušem.

Ona je zbilja ljubav na prvo pulsiranje. U ovih mjesec dana je doista opravdala sva moja očekivanja! Nježna je, tiha i učinkovita. Nekada su mi od električne četkice za zube znali krvariti desni. Sa silikonskom četkicom se to ne događa jer je mekana i nježno pulsira. I da, doista imam dojam da se radi o nadrealnom iskustvu pranja zubi koje će me poslati u novu dimenziju.

Osim nježnih, silikonskih vršaka kojima masira desni, fleksibilna glava četkice ima i PBT polimerna vlakna. Ona su higijenski puno, puno bolja od najlonskih vlakana koja lako nakupljaju bakterije. Znači da ju možete dugo, dugo koristiti s potpunim povjerenjem. I još nešto: napravljena je od silikona koji je hipoalergen te ne sadrži BPA i ftalate. A to su stvari koje ne želite ni blizu. A kamoli u svojim ustima!

?bn=19332664;1x1inv=1;srctype=3;ord=[tim

silikonski vršci ISSA play zubne četkice od PBT polimernih vlakna izbliza

Ako ju poželite i u svojoj kupaonici, od 01. - 30.09. možete kupiti svoju FOREO ISSA play četkicu u DM-ovim trgovinama uz 25% popusta ili na www.foreo.com/hr . Dostupna je u 5 boja (Cobalt Blue, Cool Black, Pearl Pink, Summer Sky i Wild Strawberry).

I cool je. Jako. Toliko cool da me često pitaju što mi je to. Kada kažem da je četkica za zube, oduševe se jer je potpuno drugačija od svačije predodžbe o tome kako izgleda četkica za zube. Nježna, njeguje desni i detaljno čisti plak. Svakako vam preporučam da nabavite svoju. Zubi i desni će vam biti jako zahvalni. Znam da moji uživaju svaki put kada perem zube!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije