Ruke svilenog izgleda

Ruke svilenog izgleda

Ruke svilenog izgleda
  • Objavljeno: Nedjelja, 01.02.2009.
  • Broj pregleda: 1.552
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Peeling za ruke je "tajna" prekrasne kože. Da bi vaše ruke bile svilenog izgleda i nježne kože potrebno je svega nekolko tretmana. Prvo što kod osobe primjetite jesu ruke. Kod samog upoznavanja odmah osjetite da li su ruke suhe, hrapave, ili meke i njegovane.

Osim što možete jedan do dva puta mjesečno otići u kozmetički salon na tretman njege ruku parafinom, isto tako možete vrlo jednostavno ih sami urediti.

Sami kod kuće možete napraviti peeling kojim ćete uz mnogo manje troškova postići jednak učinak. Da bi vaše ruke dobile svileni sjaj i mekoću, potrebno je barem dva puta tjedno nježno tretirati ruke (oko 5 minuta).

Najprije nekoliko minuta umočite ruke u posudicu sa pelingom. Zatim nanesite smjesu na gornji dio ruke,nježno umasirajte, pa potom stavite smjesu na dlanove i nježno protrljajte dlanove.Isperite ruke u mlakoj vodi, i nanesite kremu za njegu i hidrataciju ruku.

Peeling napravite tako da u posudu stavite 2 dcl domaćeg maslinovog ulja, 2-3 čajne žličice soli i desetak kapi ulja lavande (može i manje ili više, ovisi o vašoj želji).

Postoji li pravi način za nanošenje kreme za ruke? Na iznenađenje mnogih, odgovor je DA! Suhe ruke nisu nimalo privlačne, a i nimalo ne pružaju osjećaj ugode. Vrlo je važno nahraniti ruke kvalitetnom kremom. Preporučamo vam da kupite vrlo koncentriranu kremu, tako će vam biti dovoljna mala količina, a time ćete izbječi efekt masnih ruku.

Krema za ruke je naučinkovitija kada se apsorbira sa toplinom. To znači, da biste maksimalno iskoristili blagodati kreme, nakon što istisnete manju količinu na dlanove, trebate trljati ruke brzim pokretima 15-tak sekundi prije nego nanesete kremu na cijele ruke. Tako ćete zagrijati ruke a i kremu, pa će ona brže i kvalitetnije djelovati. Isprobajte, vjerujemo da ćete biti vrlo zadovoljni već nakon nekoliko "tretmana".

Najnovije

Najčitanije