Zauvijek recite zbogom prhuti i beživotnoj kosi

Zauvijek recite zbogom prhuti i beživotnoj kosi

Zauvijek recite zbogom prhuti i beživotnoj kosi
  • Objavljeno: Srijeda, 13.02.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Depositphotos

Svi koji vode bitku s prhuti ili beživotnom kosom znaju koliko je teško pronaći odgovarajuće proizvode koji će riješiti njihove probleme. U moru proizvoda često nije jednostavno izabrati pravi, stoga smo izdvojili neke koji učinkovito pomažu u rješavanju peruti i stvaraju volumen u kosi. Najzanimljivije je što su ovi proizvodi na biljnoj bazi stoga nema straha da će dodatno pogoršati situaciju.

Prhut

Iako je pojava prhuti bezopasna i predstavlja kozmetički nedostatak, često je psihološki teret jer osobu s tim problemom u društvu mogu smatrati neurednom. Suhu prhut prepoznajemo po finim bijelim ljuskicama koje s vlasišta padaju na leđa i ramena.

Ako ste skloni odabiru proizvoda na biljnoj bazi, za rješenje problema prhuti možete se odlučiti za proizvode iz linije KLORANE. Laboratoriji KLORANE izabrali su dragoljub, Nasturtium Tropaeolum majus L., zbog jakog pročišćavajućeg učinka koji je znanstveno dokazan. Klorane šampon s dragoljubom uklanja suhu prhut, a kosu ostavlja mekom i svilenkastom.

Kosa bez volumena

Lan, svijetla i prozračna biljka, tradicionalno je prepoznat zbog kvalitete mekih i otpornih vlakana. Odabrali smo Linum usitatissimum L., vrstu bogatu sluzi koja je istinski prirodni ojačivač i volumizira vlasi od korijena.

Zahvaljujući laganoj formuli, Klorane šampon s vlaknima lana pere i razmrsuje tanku, ravnu kosu bez otežavanja. Besprijekorne teksture i zaštićena, kosa ima puni volumen, mekana je i lagana.

Klorane balzam s vlaknima lana trenutno razmrsuje kosu dajući joj strukturu i volumen od korijena do vrhova. Savršeno zaštićena i postojana, kosa će imati dugotrajan volumen, a ostati lagana i podatna.

Vaša kosa sada ima priliku zablistati jer smo tri čitateljice ili čitatelja odlučili počastiti Klorane šamponom protiv prhuti. Više informacija pronađite u četvrtak 14.2. na našem Facebooku.

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije