Kakve bočice izabrati?

Kakve bočice izabrati?

Kakve bočice izabrati?
  • Objavljeno: Petak, 16.05.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Majka i dijete

Prednosti za zdravlje (odnosi se i na staklene i na polipropilenske bočice)

Prva sveučilišna studija kojom se mjerila razina hranjivih sastojaka u majčinom i umjetnom mlijeku pokazala je da Dr. Brown's bočice, prilikom tipičnog dvadesetominutnog hranjenja, pomoću sustava unutarnjeg prozračivanja pomažu u očuvanju važnih hranjivih sastojaka poput vitamina C, A i E.

Pomaže u zadržavanju vitamina C, A i E

Patentirani sustav unutarnjeg prozračivanja dokazano smanjuje oksidaciju majčinog i umjetnog mlijeka, te zadržava ključne hranjive sastojke.

Hranjenje pod pozitivnim pritiskom

Naša tehnologija prozračivanja omogućuje stvaranje pozitivnog pritiska bez suvišnog gutanja zraka, što je najsličnije dojenju.

Pomaže u smanjenju kolika

Budući da ventilacijski sustav uklanja negativni pritisak i mjehuriće, smanjuje se i pojava kolika, štucanja, podrigivanja i vjetrova.

Zašto Dr. Brown's?

Fokus kompanije Dr. Brown's je oduvijek bio na osmišljavanju inovativnih proizvoda za hranjenje, koji pridonose unaprjeđenju zdravlja i optimalnoj prehrani vašeg djeteta.

Dr. Brown's Natural Flow® bočice je 1996. godine osmislio liječnik, a patentirane su 1997. godine. Bila je to prva dječja bočica koja je sadržavala sustav unutarnjeg prozračivanja koji uklanja zrak, mjehuriće i negativni pritisak, koji se povezivao s konvencionalnim bočicama. Taj jedinstveni dizajn omogućio je majkama da se koriste jedinom bočicom s ventiliranim sustavom, te uz pomoć pozitivnog pritiska spriječe ulazak zraka prilikom hranjenja dojenčadi. Na taj način je uklonjen problem do kojeg je dolazilo prilikom hranjenja sa standardnim bočicama. Ovako mlijeko do djeteta dolazi na prirodan način (Natural Flow), koji je vrlo sličan samom dojenju. I danas je Dr. Brown's jedina bočica koja funkcionira na taj način.

Od kada se pojavila na tržištu, Dr. Brown's bočica je dobila mnoge nagrade za dizajn, ali i mnoga priznanja od medicinske struke. Velik broj naših bočica odlazi u bolnice, na odjele intenzivne njege dojenčadi i liječničke ordinacije, ali najvažnija su nam iskustva majki i očeva diljem svijeta, koji s nama dijele uzbuđenje zbog poboljšanja u prehrani njihove djece.

Kako bismo zadržali visoke standarde, svaki naš proizvod odlikuje se jedinstvenim dizajnom koji osigurava bolju funkcionalnost za majke i bolje zdravlje za dijete. Čuvamo povjerenje roditelja i iz tog razloga mnogo ulažemo u istraživanje i razvoj naših proizvoda. Želimo da roditelji putem proizvoda koji su usmjereni na postizanje jedinstvenih zdravstvenih pogodnosti, uistinu postignu najbolje moguće rezultate.

Kako funkcionira?

Dr. Brown's bočica sastoji se od patentiranog dvodijelnog sustava unutarnjeg prozračivanja, koji ne posjeduje niti jedna druga bočica. Riječ je o sustavu koji u potpunosti ventilira bočicu tako da se njome postiže hranjenje bez ulaska zraka, odnosno hranjenje s takozvanim pozitivnim pritiskom, koje je najsličnije dojenju. Prilikom hranjenja, zrak iz prstena za dudu prolazi kroz ventilacijski sustav i na taj način zaobilazi sadržaj u samoj bočici. Zrak se ne miješa s mlijekom, čime se drastično smanjuje oksidacija pa se zadržavaju ključni hranjivi sastojci poput vitamina C, A i E.

To omogućava djetetu da više uživa u procesu hranjenja jer se ne mora opirati negativnim učincima zraka ili neugodi koja proizlazi iz gutanja mjehurića. To pomaže pri uklanjanju problema poput kolika, podrigivanja, vjetrova i štucanja.

Bočice možete naručiti na www.vitashop.hr.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije