Kako ukloniti negativnu energiju iz doma?

Kako ukloniti negativnu energiju iz doma?

Kako ukloniti negativnu energiju iz doma?
  • Objavljeno: Utorak, 05.07.2016.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Obitelj i dom

Dom je mjesto gdje se trebate osjećati najsigurnije. Kada je dom pun negativne energije, onda ćete se osjećati napeto i anksiozno. Negativna energija je nešto što ne možete primijetiti okom, ali možete ju osjetiti jer direktno utječe na vaše emocionalno stanje.

Negativna energija može utjecati na vaše samopouzdanje, smanjiti maštovitost i kreativnost, oslabiti koncentraciju i pamćene.

Iako se nećete u potpunosti osloboditi negativne energije, potrebno je svesti ju na minimum. Postoji niz različitih načina pomoću kojih možete ukloniti negativnu energiju iz doma.

Očistite dom

Kada je vaš dom čist i sve se nalazi na svojem mjestu, sigurno ćete se osjećati dobro i pozitivnije nego što biste se osjećali da je neuredan i natrpan nepotrebnim stvarima.

Saznajte zašto nam je potrebno energetsko čišćenje i zacjeljivanje!

Negativnu energiju uklanjate svaki put kada čistite dom. Upravo zato je vaš dom i radno mjesto prioritet kada je u pitanju čišćenje.

Redovito čistite i usisavajte. Pospremite svaku prostoriju, kupaonicu i kuhinju. Očistite sva vrata, kvake i prozore. Nemojte ići u krevet prije nego što očistite kuhinju i operete prljavo suđe. Sve stvari u organizirajte i stavljajte na svoje mjesto. Eliminirajte sve ono što vam više ne treba.

Povremeno premještajte namještaj

Ne morate mijenjati namještaj, dovoljno je povremeno promijeniti njegov raspored kako biste eliminirali negativnu energiju. Namještaj malo premjestite barem jednom mjesečno. Dok to radite, pobrinite se da je prostorija otvorena i ugodna.

Eksperimentirajte s namještajem dok ne pronađete raspored koji vam najviše odgovara. Tijekom povremenog premještanja ćete shvatiti da postoje komadi namještaja koji vam više nisu potrebni. Njih u potpunosti izbacite iz prostorije.

Redovito zračite sobu

Svježi zrak i sunčeva svjetlost imaju jaku moć iscjeljivanja. Dopustite da u vaš dom ulazi svježi zrak i sunčeva svjetlost. U ranim jutarnjim satima širom otvorite prozore kako bi svježi zrak i sunčeva svjetlost ušli na samom početku dana.

Saznajte kako se očistiti od negativne energije!

Rublje također sušite na svježem zraku, a kućne biljke povremeno izložite suncu kako bi i s njih uklonili negativnu energiju.

Morska sol

Stavite nekoliko žlica morske sol u šalicu tople vode i dobro promiješajte. Smjesom pošpricajte dom. Malo soli stavite u sve prostorije, naročite u uglove koji su okrenuti prema sjeveroistoku i jugozapadu.

Glasno plješćite

Zvuk i vibracije koje dolaze od glasnog pljeskanja mogu prekinuti negativnu energiju i u potpunosti ju eliminirati. Glasni i jasni zvukovi su odlični za čišćenje od negativne energije.

Provjerite kako se osloboditi negativne energije!

Šećite kroz sve prostorije i glasno plješćite, naročito u kutovima prostorija i ispod stepenica. Pljeskanje treba biti kratko, jasno i glasno. Izbjegavajte dugo i lijeno pljeskanje jer potiče nakupljanje negativne energije.

Najnovije

Najčitanije