Ako naiđete na jednog od ovih muškaraca, bježite glavom bez obzira!

Ako naiđete na jednog od ovih muškaraca, bježite glavom bez obzira!

Ako naiđete na jednog od ovih muškaraca, bježite glavom bez obzira!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 17.10.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123rf

Kategorija: Seks i veze

Nekoj ženi najgora noćna mora, a nekoj dobitak na lutriji života. Kaže se da se o ukusima ne raspravlja, a mi smo složili popis tipova muškaraca koji će svaku ženu natjerati na bijeg!

1. Pametnjaković

Ovaj tip je pun sebe. Koristi svaku priliku da pouči druge kako moraju živjeti. Naravno, točno onako kako on živi! Obožava držati predavanja o svim temama, reći će vam što trebate i što je najbolje za vas iako ga niste ništa pitali.

2. Mrzitelj žena

Ne krije svoju ogorčenost prema ženama. Pun je negativnih komentara o čitavom ženskom rodu koji su često uvredljivi. Budimo realni: tko bi uopće želio biti u blizini takve osobe? Nerijetko ćete čuti kako ogorčeno priča o svojoj bivšoj koja ga je vjerojatno ostavila jer ga više nije mogla slušati!

3. Škrtica

Ovaj tip će vas pozvati na piće i nimalo suptilno predložiti da podijelite račun. Nikada ne troši novac na ženu i uvijek bira najjeftinije restorane i kafiće. Nećete imati puno sreće ako predložite neki bolji restoran. Imat ćete dojam da ste mu financijski teret već na prvom spoju.

Otkrijte 6 otrovnih obrazaca u vezama koje smatramo normalnima!

4. Neodgojen

Neće se ni potruditi sakriti činjenicu da gleda druge žene koje će i vrlo otvoreno komentirati pred vama. Flertovat će s osobljem u restoranu, vašom prijateljicom ili šeficom. Nemojte se iznenaditi ako vam počne prepričavati svoja ljubavna osvajanja. Ukratko: nimalo ne poštuje žene.

5. Svađalica

S njim se svaki razgovor pretvara u raspravu. Svaka vaša izjava je predmet nove rasprave i debate. Imat ćete dojam da se stalno morate braniti i opravdavati. Večera s njim će biti stresna kao test iz matematike. Jednostavno ne možete pobijediti!

6. Dosadan

Točno znate kako će reagirati, što će reći i predložiti. Prati neke smjernice ponašanja i odbija izaći iz svojih okvira. Spontanost je za njega potpuno nepoznat pojam. Ne mora postati loš dečko. Dovoljno je da bude samo malo hrabriji i otvoreniji.

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije