Duše blizanaca – najviša razina ljubavi neraskidive povezanosti

Duše blizanaca – najviša razina ljubavi neraskidive povezanosti

Duše blizanaca – najviša razina ljubavi neraskidive povezanosti
 • Objavljeno: Četvrtak, 03.03.2016.
 • Broj pregleda: 50.468
 • Prosječno vrijeme čitanja:
 • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Duše blizanaca imaju istu dušu u dva različita tijela. Kada se spoje, cijeli Svemir postaje ispunjen snažnom energijom. Onaj trenutak kada susretnete svoju dušu blizanca, imat ćete osjećaj kao da se trese tlo pod nogama. Znat ćete da je u vaš životu ušla jedna vrlo važna osoba. Odjednom će vas obuzeti osjećaj koji će vam dati naslutiti da se morate mijenjati onako kako nikada ne biste ni pomislili.

Susret s dušom blizanca je iskustvo koje se ne može usporediti ni sa čime. Ovo je najviša razina ljubavi, a njihova energija stvara povezanost koju je nemoguće raskinuti. Kada upoznate svoju blizanačku dušu, to ćete jednostavno znati.

Za dušu blizanca bi se moglo reći da je to ogledalo naše duše. Odraz je svih naših želja, žudnji, snova i strahova. Srodnih duša imamo puno više, ali dušu blizanca samo jedu. Susret s dušom blizanca je iskustvo koje se ne može usporediti ni sa čime što ste do sada doživjeli. Nema veze koliko puta ste do sada bili zaljubljeni niti u koliko veza ste bili, povezanost sa dušom blizanca će biti potpuno drugačija.

Intenzitet ljubavi koju osjećate prema jednoj osobi, koja je zapravo potpuni stranac, će vas zastrašiti. U tom odnosu će biti prisutna jaka strast i žudnja. Taj odnos će iz vas izvući sve najbolje i okolina će to vrlo brzo početi primjećivati. Ovako jaka duhovna povezanost ne može biti laka, zbog čega duše blizanaca uvijek prolaze kroz nekoliko faza, i tek na kraju uživaju u ljubavi na potpuno drugoj razini. Neke osobe ovaj intenzitet ne mogu podnijeti i odluče se za život sa srodnom dušom.

Ako mislite da duše blizanaca zauvijek ostaju skupa, varate se. Duboka povezanost s drugom osobom ne garantira da ćete zauvijek ostati zajedno. Sve ovisi o vašem razvoju svijesti i podsvijesti.

Nismo uvijek spremni za dušu blizanca. Možda smo nedavno izašli iz druge veze, očajni i razočarani, emocionalno nestabilni i nespremni za davanje ljubavi. U kakvom god emocionalnom ili psihološkom stanju ste sada, uvijek je dobro posvetiti pažnju ljudima oko sebe. Svoju dušu blizanca ćete prepoznati po sljedećim znakovima:

 • Osjetit ćete neobičnu i neobjašnjivu energiju. Osjećat ćete kao da ste se prepoznali. Imat ćete osjećaj kao da ovu osobu znate od prije ili kao da vam je ta osoba na neki način suđena.
 • Imat ćete osjećaj da će ova osoba odigrati važnu ulogu u vašem životu, iako ne znate kada, kako ili zašto.
 • S tom osobom ste odmah ostvarili intenzivnu povezanost koja je toliko jaka da vas to zastrašuje.
 • Osjećat ćete se kao da ste konačno pronašli dom ili sigurno mjesto.
 • U potpunosti ćete biti svoji, bez straha od odbijanja ili osuđivanja.
 • Savršeno ćete se nadopunjavati. Vaša tamna strana će biti ublažena njihovom svijetlom stranom i obrnuto.
 • U njihovoj prisutnosti osjećate da se duhovno razvijate.
 • Duša blizanac vas čini boljom osobom.
 • Kada ste zajedno, imate potpunu slobodu. Povezani ste, ali ne i vezani. Drugim riječima, zadržavate svoju slobodu bez obzira na to što ste u vezi.
 • Potpuno ste energetski usklađeni. Svjesni ste energije koju duša blizanac odašilje (sreća, tuga, ljutnja, suzdržanost).
 • Osjećate se kao da ste ovu osobu čekali cijeli život.
 • Duboko ste povezani i u potpunosti odražavate drugu stranu.

Vaša duša blizanac je poput vašeg ogledala. Predstavlja sve ono čega se bojite, ali i za čime najviše žudite. Primjerice, ako ste jako napeta i sitničava osoba, vaša duša blizanac će biti opuštena i neuredna. Ako volite izigravati žrtvu, vaša duša blizanac će biti jak karakter koji odbija sažalijevati vas. Ako ste kreativno suzdržani, vaša duša blizanac će biti umjetnik. Na ovaj način vas duša blizanac neprestano izaziva i uči važnim lekcijama. Podsjeća vas na vaše strahove i na površinu izlaze stare rane.

Bez obzira na to koliko puta htjeli izbjeći svoju dušu blizanca, uvijek ćete joj se poput magneta vraćati. Jedan od vas je duhovno razvijeniji od drugog i obično ima ulogu učitelja i savjetnika.

U ovom odnosu ćete naučiti važne životne lekcije, kao što su oprost, zahvalnost, suosjećajnost i otvoren um. Vaša povezanost je višestruka. Drugim riječima, vaša duša blizanac je vaš najbolji prijatelj, ljubavnik, učitelj, njegovatelj i muza.

Vaša duša blizanac vas ne pokušava promijeniti. Ona vas prihvaća onakvima kakvi jeste i u stadiju u kojemu trenutno jeste.

Faze ljubavi duša blizanaca

Prepoznavanje i trenutno duhovno buđenje

Duše blizanaca se prepoznaju na duhovnoj razini i osjećaju kao da se znaju od prije. Primijetit će niz sinkroniciteta. Srčana čakra se otvara i obje duše se spajaju u jednu energiju. Obje duše osjećaju duhovno razumijevanje i privrženost.

Upoznajte se sa 7 znakova sinkroniciteta!

Testiranje

Početno duhovno prepoznavanje počinje blijedjeti. Budi se ego. Jedan ili oba blizanca pokušavaju nastaviti odnos onako kako su prije održavali ljubavni odnos (držanje ruku, isti obrasci viđanja). Sve je to povezano s egom i uvjerenjima. Počinju se buditi unutarnji konflikti.

Duša blizanca će vas potaknuti na preispitivanje svih dosadašnjih uvjerenja po pitanju ljubavi i ljubavnih odnosa. Počinje se buditi sumnja, a jedna ili obje duše drugu stranu počinju promatrati na kritičan i sumnjičav način.

Kriza

U ovoj fazi duše blizanaca shvaćaju da moraju odbiti egoistična uvjerenja o ljubavi ili svoju ljubav. U ovoj fazi shvaćaju da moraju napustiti dosadašnja uvjerenja. Na površinu izlazi tvrdoglavost i anksioznost. U njima se budi strah, što stvara disfunkcionalne navike. Unatoč strahu, obje duše blizanaca se vraćaju jedna drugoj, iznova povezuju, opraštaju i vode ljubav. Ova faza pruža priliku liječenja i sazrijevanja na emocionalnoj i mentalnoj razini.

Bijeg i odvajanje

Bijeg i odvajanje je nešto kroz što moraju proći sve duše blizanaca da bi u potpunosti razumjele tko su. Čak i ako to odbijate prihvaćati, povezanost s dušom blizanca zahtijeva vrijeme i njegu. U ovoj fazi ćete osjećati da gubite kontrolu. Obuzet će vas strah od napuštanja i želja za moći. Jedna strana će se preplašiti ove povezanost i neće znati kako se s time nositi. Jedna strana će pobjeći i najvjerojatnije prekinuti svaki oblik komunikacije kako bi zaboravila na ovu povezanost.

Odvojenost od duše blizanca budi duboku emocionalnu žudnju. Tijekom ovog razdoblja vam se čini kao da se sve raspada. U ovoj fazi se morate osloboditi emocionalnog tereta i utišati svoj ego. Vaša povezanost će u ovoj fazi u nekoliko navrata biti testirana. Morate prikupiti svu snagu da se suočite sa sobom.

Imat ćete puno pitanja na koja vam vaša duša blizanca neće dati odgovor. Nemojte se fokusirati na njen put. Vaša duša blizanca se nosi sa istim stvarima kao i vi. Mora suočiti sa svojim problemima prije nego što se vrati. Puno duša blizanaca postaje opsesivno tijekom razdoblja odvojenosti. Ako osjećate kao da se trebate javiti, zaustavite se. Ovo vrijeme iskoristite kako biste poradili na svojim unutarnjim problemima i postali kompletna i ispunjena osoba prije nego dobijete priliku za pomirbu.

Provjerite što znanost kaže o ljubavi!

Zaustavite taj krug opsesije. Na početku će vam to biti jako teško, ali ćete ovo postići samo ako ostvarite unutarnji mir. Posvetite se istraživanju svoje duše i otkrijte zašto želite imati kontrolu nad dušom blizanca. Budite strpljivi i naučite živjeti u trenutku. Nemojte brinuti o onome što vam donosi budućnost. Otkrit ćete da su u vama prisutni strahovi za koje niste ni znali da postoje. Dajte si vremena da ih istražite i pobijedite.

Ovo razdoblje može trajati godinama i tijekom ovog razdoblja ćete naučiti kako voljeti sebe. Čak i ako vam se čini da vas duša blizanca više ne voli i živi svoj život ni ne pomišljajući na vas, trebate znati da se varate. Ova povezanost je jača od vas. Vi ste duhovni partneri koji su došli na zemlju s određenom svrhom. Što god da radite, ništa neće raskinuti jaku povezanost koju imate sa svojom dušom blizanca.

Predaja

Obje strane se potpuno prepuste. Znaju da ne mogu utjecati na smjer i ishod odnosa. Počinju vjerovati da će se njihov odnos razviti točno onako kako treba. Vjeruju da će se u konačnici dogoditi sve što se treba dogoditi i na najbolji mogući način.

U ovoj fazi se budi suosjećanje. Duše istražuju život, ali cijelo vrijeme imaju otvoreno srce za svoju dušu blizanca. Počinju se baviti umjetnošću, pisanjem, glazbom, učenjem ili nekim drugim kreativnim aktivnostima. Zapamtite da u ovom odnosu nema mjesta osuđivanju. Svaka strana uči na svoj način. Vaša ljubav je slobodna i osjećat ćete ju na podsvjesnoj razini. Cijelo vrijeme će vas činiti jakima. Cilj ove faze je u potpunosti zaboraviti na ego, razviti dobru komunikaciju i prepustiti se ishodu događaja.

Samospoznaja i prosvjetljenje

Ego u potpunosti umire. Dolazi do duhovnog buđenja i samospoznaje. U ovoj fazi duše dosežu emocionalnu, mentalnu i duhovnu zrelost. Na površinu izlaze nove kreativne sposobnosti. Cilj ove faze je potpuna predaja i pripremanje na bezuvjetno pružanje ljubavi.

Istražite sve faze ljubavi!

Usklađivanje

Do ulaska u ovu fazu su se obje duše blizanaca potpuno probude. Vraćaju se jedna drugoj i spajaju u snažnu i jaku energiju. Ostvaruju svoj potpuni potencijal. Među njima se budi bezuvjetna ljubav tako da potiče i druge ljude na duhovni napredak. U zadnjoj fazi ulazite u harmoničan odnos i ispunjavate svoju misiju. Svi problemi s kojima ste se u međuvremenu susreli su vas prisilili da shvatite tko ste. Nakon što se oslobodite emocionalnog tereta, spojit ćete se u jednu predivnu dušu i uživati u bezuvjetnoj ljubavi.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije