Horoskop za svibanj

Horoskop za svibanj

Horoskop za svibanj
  • Objavljeno: Utorak, 06.05.2014.
  • Broj pregleda: 4.350
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Ovan

Prošlog mjeseca, 7. lipnja, planetarna snaga se počela mijenjati. Karijera vam je još uvijek važna, ali možete početi prebacivati više pozornosti obitelji i svojim emocionalnim potrebama.

Astrologija je proučavanje ciklusa. Stvari koje su ispravne u jednoj fazi ciklusa su neprikladne u drugoj fazi. Ne radi se toliko o prirodi djelovanja, već više o trenutku kada djelovati. Sve do sada vam sanjarenje, vizualizacija i postavljanje ciljeva nisu bili toliko bitni. Bili ste u razdoblju za otvoreno, fizičko djelovanje. Sada vam je puno važniji unutarnji odraz.

Čini se da je ovo vrlo sretan mjesec za ljubav. 3. svibnja Venera ulazi u vašu 1. kuću. To pokazuje da vas ljubav slijedi. Do sada ste bili pokretač događaja. Iako ste još uvijek društveno aktivni, možda i više nego što je potrebno, ljubav će vas pronaći dok obavljate svakodnevne poslove. Ljubav se također čini skladnijom. Venera i Mars međusobno surađuju od 3. svibnja nadalje. To pokazuje dobru suradnju i međusobnu odanost između vas i drage osobe.

Ovan se često zaljubljuje na prvi pogled . To osobito vrijedi u ovoj godini , a ovaj mjesec je to dosta naglašeno. Sve što možemo reći je, prvo skočite, pa onda recite hop.

Venera se kreće u vašoj  1. kući što pokazuje da vas novac traži. Ne činite ništa posebno. Trošite na sebe, odjeću, osobne stvari i dobru sliku sebe koju predstavljate svijetu. Ovaj mjesec vam je izgled neobično važan pa se ti izdaci čine kao dobra investicija.

Prošli mjesec, 20. travnja, ste ušli u godišnji financijski vrhunac, a to se nastavlja tijekom ovog mjeseca.

Bik

Sunce se vraća u svoj ​​prvobitni položaj u trenutku vašeg rođenja i počinje novi ciklus za godinu dana. To je vaša osobna nova godina. Život je pun novih početaka. Uzmite si vremena za razmišljanje o protekloj godini. Ispravite greške iz prošlosti i postavite nove ciljeve za godinu ispred. Započnite novu godinu oslobođeni tereta prošlosti.

Većina planeta još uvijek na prvo mjesto stavlja karijeru. No, to će se uskoro promijeniti. U međuvremenu uživajte u uspješnoj karijeri, pogotovo 14. i 15. svibnja. Do tada su ciljevi prethodnog ciklusa više ili manje postignuti i započinju pripreme za sljedeći ciklus karijernih aktivnosti koji će trajati oko šest mjeseci.

Sada je dobro da se usredotočite na tjelesnu formu. Također je dobro vrijeme za opuštanje tijela i prepuštanje senzualnim užicima. Samopoštovanje i samopouzdanje su na vrhuncu. Možda vam neki odnos djeluje zabrinjavajuće, ali još ste uvijek privlačni suprotnom spolu. Ljubav je u boljoj fazi nego što je bila, a idućeg mjeseca će biti još bolja.

Od 23. travnja do 7. svibnja vas prati sreća na financijskom planu. Novac i financijske prilike traže baš vas! Osjećate se i izgledate kao da vam novac ne predstavlja nikakav problem. 21. svibnja će se Sunce pridružiti Merkuru u vašoj kući novca. Mjesec pred vama je dosita perspektivan.

Spremni ste istraživati ​​nove putove do bogatstva, idete izvan svojih uobičajenih granica, izvan okvira i prekidate stara ograničenja.

Blizanci

Od 20. travnja ste u spiritualnom periodu koji se nastavlja do 21. svibnja. Žudite za više samoće i mirnijim vremenom. Vrlo je dobar period za duhovni razvoj i primjenu naučenog. 21. svibnja Sunce ulazi u vaš znak i započinje pogodno vrijeme za opuštanje tijela i uživanje ​​u zadovoljstvima. Ulazak Sunca u vaš znak je prekrasno razdoblje za zdravlje i obnovu energije. Općenito je dobro vrijeme i za ljubav jer ste postali privlačniji suprotnom spolu. No, za ljubav je potrebno mnogo više od fizičke privlačnosti. Ljubavni život će biti puno bolji sljedeći mjesec.

Merkur se ovaj mjesec kreće brzo, što pokazuje da ste aktivni i pokrivate mnoga područja. Također pokazuje dobru razinu samopoštovanja i samopouzdanja. Razdoblje nakon 12. svibnja označava izlazak iz vaših uobičajenih okvira. Birate manje prohodan put u potrazi za srećom.

Karijera vam je još uvijek važna, ali puno manje nego prije. Ovaj mjesec u jednakoj mjeri posvećujete pažnju privatnom i poslovnom životu. Financije su ovaj mjesec dobre, a sljedeći mjesec će biti još bolje.

Rak

Od 3. svibnja započinje period u kojem živite život pod vlastitim uvjetima. Ako se drugi neće uklapati u vaše planove, bit ćete dovoljno hrabri da u njihovu realizaciju krenete sami. Sada je vrijeme da istražite svoju osobnu sreću!

Ljubavni život je jako dobar, ali se do 21. svibnja čini kompliciranim. Tu bi moglo biti neslaganja s partnerom oko financija. Nemojte se previše brinuti jer je to sve kratkoročno. Do 21. svibnja se te stvari rješavaju i ljubavni život opet postaje skladan.

Mars se cijeli mjesec nalazi nasuprot Uranu. To ukazuje da dom treba biti sigurnije mjesto zato izbjegavajte rizične aktivnosti. Predstoje vam neki preokreti u karijeri. Pravila igre su se očito promijenila.

Financijski stojite dobro. Svibanj je u osnovi prosperitetan mjeseca. Prijatelji i društvene veze igraju veliku i pozitivnu ulogu. Intuicija će biti izražena i na nju se trebate oslanjati. To je razdoblje u kojem ćete ići u dublje duhovne dimenzije bogatstva. Snovi i intuicija 11. svibnja traže potvrdu prije nego što  odlučite nešto poduzeti.

Lav

Još ste uvijek usred razdoblja karijernog uspona. Na vrhu ste, gdje vam je i mjesto. Jedan od problema s kojima se susrećete je da ste postali meta drugim suradnicima, onima ispod vas. Za sve što pođe po zlu, čak i u njihovom osobnom životu, skloni su kriviti osobu na vrhu. Međutim 29. svibnja Venera ulazi u vašu 10. kuću. To donosi više prilika i uspjeha u karijeri.

Vaše zdravstveno stanje i dalje zahtijeva pozornost. U jednom ste od najranjivijih zdravstvenih razdoblja godine. Kao i prošli mjesec, pobrinite se da se dovoljno odmarate. Zauzeti ste oko karijere i imate puno toga na pameti. Delegirajte ono što možete i odmarajte što je više moguće. Očekujte poboljšanje zdravlja i energije nakon 21. svibnja.

Ljubav vam nije veliki problem ovog mjeseca . Ovaj mjesec je više u znaku druženja s prijateljima koji su vam važniji od romantike. 14. i 15. svibnja Venera putuje s Uranom, a to će donijeti priliku za romantiku.

Financije se čine dobro. Svibnja se čini uspješnim mjesecom. Financijski planeti se kreću naprijed i putuju vrlo brzo dajući vam povoljne prilike . Od 12. do 31. svibnja razmišljajte izvan okvira, krenite u neistraženo područje i proširite svoje granice. U tom aspektu često dolazi do povišica. Ponekad je povišica otvorena i vidljiva, a ponekad je ona prikrivena.

29. svibnja Merkur kreće u vašu 12. kuću, kuću duhovnosti. Pravo je vrijeme da osluhnete svoju intuiciju.

Djevica

Sada je vrijeme da pogurate svoju karijeru. Vrijeme je za provedbu planova koji su nastali prije nekoliko mjeseci. Od 7. svibnja Merkur ulazi u vašu 10. kuću karijere. To ukazuje na osobni uspjeh i uspon u karijeri. Cijenjeni ste zbog svojih postignuća.

Mars i Uran su na suprotnim pozicijama mjeseca. Izbjegavajte rizične aktivnosti, vratolomije i sukobe. Ljudi će pretjerano reagirati na sve ovih dana. Ovaj aspekt također pokazuje da još uvijek traju financijske promjene.

Ljubavni život vam je još uvijek dobar, ali ovog mjeseca postoje neke kratkoročne erupcije. Budite strpljivi s partnerom 11., 28. i 29. svibnja. Od 21. svibnja pa nadalje vas očekuje teško razdoblje. Nije ništa ozbiljno, samo privremeni nemir koji stvaraju planeti.

Iako vas čekaju prolazni problemi s partnerom, još se uvijek međusobno podržavate. Venera i Mars, vaši financijski planeti, su gosti u međusobnim kuća od 3. do 29. svibnja. To ukazuje na dobru financijsku situaciju.

Zdravlje postaje osjetljivije nakon 21. svibnja. Dugoročno je vaše zdravlje dobro, samo ovo nije jedan od vaših najboljih mjeseci. Stres ćete pobijediti ako se dovoljno odmarate, a možda možete rezervirati masažu ili dvije. Napunite baterije, trebat će vam.

Merkur 12. do 31. svibnja pokazuje da se krećete izvan svojih uobičajenih granica. To je upravo ono što vam je sada potrebno. Dobro će vam doći vaša sposobnost da razmišljate izvan okvira.

Vaga

Sunce je svanulo, novi je dan, ali svjetlo dana nije tako jako kao obično. Noć je još uvijek s vama, a ne bi vam smetalo vratiti se natrag na spavanje i prespavati neko vrijeme! Dakle, čujete zov posla i karijere, ali veliki dio vas još uvijek traži emocionalnom skladu i želi se baviti s obitelji. Pokušavate živjeti u oba svijeta, u svijetu dobrog osjećaja i svijetu dobrih akcija. Iako bi karijeri trebali posvetiti više pozornosti, dom i obitelj su vam još uvijek vrlo važni i morate obratiti pažnju na taj dio svog života. Drugim riječima, morate imati oboje - uspjeh u karijeri i sretan, skladan obiteljski život. To je teško, ali ako stvari dobro postavite, bit će puno lakše.

Spiritualni i obrazovni život su ovaj mjesec daleko najzanimljiviji. Vaša 9. kuća religije, filozofije i visokog obrazovanja postaje moćna 21. svibnja. Osjetit ćete to čak i prije, kada Merkur uđe u 9. kuću 7.svibnja. To pokazuje da ćete se upustiti u istraživanje ​​novih religija, novih životnih filozofije i novih saznanja o smislu života. Krećete se po "zabranjenom teritoriju". Vratit ćete se, ali s novim uvidima i razumijevanjem. Da biste razumjeli vlastitu religijsku tradiciju, ponekad je potrebno odstupiti i odvojiti se od nje. Ovaj fenomen posebno utječe na putnike i studente. Putnici će željeti posjetiti egzotična mjesta daleko od kuće. Studenti će poželjeti studirati daleko od kuće.

Za ljubav je ovo sretan mjesec. Imate suprotne poglede na stvari, ali vam se čini da ste s partnerom u stanju premostiti razlike. Razvija se međusobna odanost.

Zdravlje je dobro, ali još uvijek otplaćujete neke dugove iz prošlosti. Izbjegavajte rizične aktivnosti 14. i 15. svibnja. Opreznije vozite!

Škorpion

Karijera vam postaje sve važnija. Trenutno ste malo pospani, ali vrijeme je da se razbudite i krenete naprijed!

O zdravlju još uvijek trebate bolje brinuti. Nakon 21. svibnja očekujte poboljšanje, ali u međuvremenu se dovoljno odmarajte. Učiniti što možete kako bi održali visoku razinu energije.

Društveni život vam je sve uzbudljiviji. Više je zabave i druženja. Raspoloženi ste za ljubav. Usredotočeni ste na sadašnjost i dopuštate da vam se ljubav jednostavno dogodi . Za one koji planiraju brak, najbolje je razdoblje između 1. i 14. svibnja.

Ljubav je uzbudljiva, ali i nestabilna u periodu  od 14. do 15. svibnja. Doći će do naglih promjena društvenih planova, iznenadnih romantičnih mogućnosti i ekscentričnog ponašanja partnera.

Jupiter se kreće naprijed i daje pozitivne aspekte. Ako tražite posao, 30. i 31. svibnja imate priliku da ga i dobijete. Ako ste već zaposleni, nadređeni će primijetiti da dajete sve od sebe.

Pluton, vladar vašeg horoskopa, je još uvijek retrogradan. Sada je vrijeme za jasnoću vaših osobnih ciljeva iako još uvijek nije vrijeme za bilo kakve promjene. Na taj način ćete biti u mogućnosti napraviti pozitivne promjene kada za njih dođe vrijeme.

Strijelac

Sposobnost je vrlo važna, ali trenutno je važnija sposobnost dobrog slaganja s ostalima. Obje osobine su u osnovi jednako važne, ali u različito vrijeme. Kroz planetarnu podršku ćete sigurno razviti obje strane na uravnotežen način. Previše ste usredotočeni na sebe i svoje ​​interese što često može stvoriti blokadu. Dakle, dobro je ponekad odmoriti se od sebe samih i usredotočiti se na druge ljude. Kada to učinite, dolazi do ispunjenja vaših interesa.

21. svibnja, kada Sunce ulazi u vašu 7. kuću, počinje jedno prelijepo razdoblje ljubavi i društvenog života. Društveni život vam općenito postaje sve aktivniji. Često će vas pozivati na večere i zabave. A oni u potrazi za romantikom će ju i pronaći. Događanja će slijediti vaš interes i fokus.

Vaš planet ljubavi Merkur se brzo kreće kroz tri znaka i kuće vašeg horoskopa. Slijedi vam brz napredak prema društvenim ciljevima. No, to također signalizira mnoge promjene u ljubavnim potrebama i stavovima. Teže vas je shvatiti, kada je u pitanju ljubav. Do 7. svibnja vas privlače oni koji služe vašim interesima. Ljubav je praktična, oblik međusobne usluge. Mogućnosti za novu ljubav javljaju se na radnom mjestu ili dok se brinete za zdravlje.

7. svibnja Merkur ulazi vašu 7. kuću romantike. Sada je romantika još važnija. Volite šetnje obasjane mjesečinom, cvijeće i kreativne izraze ljubavi. Osjećaj ljubavi je najvažniji. Ljubavne prilike se ukazuju na uobičajenim mjestima, na zabavama i okupljanjima. 29. svibnja Merkur kreće u vašu 8. kuću i tada najvažniji postaje seksualni magnetizam. Dobar seks će prikriti mnoge grijehe u vezi.

Merkur od 12. do 31. svibnja traži ljubav na nepoznatom teritoriju. Ponekad je to ono što je potrebno. Morate malo proširiti vidike.

Zdravlje zahtijeva više pozornosti od 21. svibnja nadalje. Pobrinite se da dobijete dovoljno odmora jer je visoka razina energije prva linija obrane protiv bolesti. Nakon 29. svibnja posvetite više pozornosti vratu i grlu.

Jarac

Najbolje je da se za sada prilagodite situacijama najbolje što možete. Ako ste bili dobri tijekom proteklog razdoblja, život vam je udoban i ugodan. Ako je došlo do pogrešaka, snosit ćete posljedice za koje ćete se morati iskupiti. Sada je vrijeme da se razviju socijalne vještine kako bi omogućili stvarima da se dogode. Dobro vam dolazi preko drugih. Uspjeh ovisi tome koliko ćete se uspješno slagati s drugima.

Radili ste jako teško ove godine, a sada je vrijeme za užitak i zabavu. To ne znači da ćete zaboraviti na svoje odgovornosti.  Obavite što morate, ali u raspored ubacite više vremena za zabavu i uživanje u životu. Čak i rad može biti zabavan ​​ako mu pristupimo na pravi način.

Zabava završava (ili bolje rečeno, usporava) nakon 21. svibnja. To je vrlo dobro za tražitelje posla, ali i za potencijalne poslodavce. Morat ćete se posvetiti dosadnim, ali bitnim detaljima poput sređivanja računa, čišćenja dom i ureda. Ako zapošljavate nove radnike, ovo je dobro razdoblje za razgovore.

Zdravlje je u osnovi dobro, ali ga možete poboljšati pridajući veću pozornost vratu i grlu sve do 17. svibnja, a plućima, rukama i ramenima nakon toga. Ako vam teško padaju promjene vremena, izađite na svjež zrak i duboko dišite.

Financije su dobre ovaj mjesec, ali se nosite s mnogim izazovima. To je tako tijekom cijele godine. Morate raditi kako bi postigli svoje financijske ciljeve. Venera putuje s Uranom, vašim financijskim planetom, 14. i 15. svibnja, a to signalizira lijep dan za isplate.

Ljubav je još uvijek dobra, a bit će čak i bolja sljedeći mjesec. Ozbiljna romansa se ​​događa ili se već dogodila. Ljubavni život ide na bolje od 1. Do 14. Svibnja i od 28. Svibnja.

Vodenjak

Razdoblje osobne neovisnosti je gotovo (za sada) pa ćete teže natjerati vodu na svoj mlin. Drugi se moraju uzeti u obzir. Dobre stvari dolaze milošću drugih. Imate vremena razviti društvene vještine koje će vam u budućnosti jako dobro doći. Iako ste vrlo talentirani, ovih dana vam nedostaju vještine za slaganje s okolinom. Bez sposobnosti suradnje s drugima, vaš talent je gotovo beznačajan.

U svakom kazališnom komadu publika vidi samo djelić onoga što se stvarno događa. Postoji više događa iza scene od onoga što se zapravo događa na pozornici . Zakulisne aktivnosti su ono što čini predstavu mogućom. Astrološki gledano, vi ste u toj zakulisnoj fazi. Ne popustite dobre prilike! Pozornica je postavljena za uspjeh u karijeri. Bez zakulisnog rada, vaši ciljevi se ne mogu realizirati. Fokusirajući se na sliku toga što želite postići, dobivate priliku ostvariti svoje ciljeve. Možda nemate dojam da su se stvari pokrenule, ali važne stvari se događaju ispod površine.

Vidjet ćete veliko poboljšanje zdravstvenog stanja nakon 21. svibnja. Od 12. do 14. svibnja ste posebno ranjivi, pa se u tom periodu dovoljno odmarajte.
 
Ljubav je malo osjetljivija tema ovaj mjesec, ali će se poboljšati nakon 21. svibnja. Možda ste pomalo neraspoloženi. Kada ste loše raspoloženi, stvari vam se čine gorima nego što jesu. U dobrom raspoloženju sve uvijek izgleda bolje. Istina je, naravno, negdje u sredini. Drugi problem je što pomalo živite u prošlosti. Mogli bi reagira u svjetlu prošlih iskustava, umjesto okolnosti koje sada prevladavaju. Kad uvidite ovo, situacija će se popraviti.

Ribe

Rast se događa, ali još nije vidljiv. I dalje ste fokusirati na dom, obitelj i emocionalnu dobrobit. To su uvjeti koji čine uspješnu karijeru. Ako postoji stabilnost u domu i unutar obitelji, dobra emocionalna harmonije, i karijera će biti uspješna. Ne zaboravite da su pauze između otkucaja jednako važne kao i sami otkucaji. Ako postoje promjene koje je potrebno uvesti, sada je vrijeme da ih uvedete. Kasnije će to biti puno teže.

Zdravlje će zahtijevati više pozornosti nakon 21. svibnja. Sve u svemu, zdravlje je još uvijek dobro, ali ovo nije jedno od boljih razdoblja. Dobro mentalno zdravlje je ovaj mjesec osobito važno. Borite se za jasnoću i pozitivnu prirodu misli. Dajte tijelu ono što mu treba. Dobra prehrana i vježbanje su samo dio brige o sebi. Razmišljajte pozitivno i konstruktivno.

3. svibnja Venera ulazi u kuću novca i tamo ostaje do 29. svibnja, što pokazuje da zarada dolazi od prodaje, marketinga, oglašavanja i dobrog PR-a. Važno je prenijeti glas o dobrim proizvodima ili uslugama. Koga znate je možda jednako važno kao i koliko imate.

Od 12. do 31. svibnja u ljubavi su mogući mnogi scenariji. Privlači vas zabranjeno voće. Ljubav ima mnogo oblika izražavanja, a to ovo je mjesec u kojem ćete saznati više o tome.

Ljubavni planet će većinu mjeseca, od 7. do 29. svibnja, provesti u vašoj 4. kući doma i obitelji. Tako da ćete se više družiti kod kuće. Emocionalna intimnost je vrlo važna u ljubavi kao i dobra komunikacija. Oni idu ruku pod ruku. Stari plamen iz prošlosti može se pojaviti u vašem životu. Razmislite dobro prije nego što odlučite!

Najnovije

Najčitanije