Ovih 10 stvari svaka žena zaslužuje dobiti od muškarca!

Ovih 10 stvari svaka žena zaslužuje dobiti od muškarca!

Ovih 10 stvari svaka žena zaslužuje dobiti od muškarca!
  • Objavljeno: Nedjelja, 15.10.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Često se u životu mirimo s određenim situacijama jer smatramo da su prikladne i prosječne. S jednom stvari se nikada ne bismo trebali pomiriti a to je osrednja ili loša veza i ljubavni odnos. Ljubav bi trebala biti užitak i promijeniti život na bolje. Ljubav čini život uzbudljivim!

U nastavku saznajte što sve kao žena zaslužujete od muškarca:

1. Zaslužujete nekoga tko će utjecati na vaš život.

Kada je riječ o ljubavi, trebali biste težiti onom najboljem. Zaslužujete nekoga tko će ući u vaš život i pokazati da mu je stalo do vas. Velika je razlika između riječi i djela. Budite s osobom koja je u stanju dokazati svoju ljubav prema vama.

Saznajte kako tijelo prepoznaje pravu ljubav!

2. Zaslužili ste nekoga tko će vam nedostajati kada niste skupa.

Budite s muškarcem koji razmišlja o vama kada niste skupa i koji odbrojava sekunde do novog susreta. Zaslužujete muškarca koji se trudi vidjeti vas što češće.

3. Zaslužujete biti s čovjekom koji vas dobro poznaje.

Zaslužili ste nekoga tko vas voli i tretira kao kraljicu. Treba vam muškarac koji je svjestan vaših kvaliteta i voli vas jer ste to što jeste.

4. Zaslužujete nekoga tko će vas izazvati.

Bitno je pored sebe imati muškarca koji će vam se suprotstaviti u trenutku neslaganja. Takva osoba će dati iskreno mišljenje i iskazati svoj stav.

5. Zaslužujete strast.

Budite s nekim pored koga se osjećate poželjno. Pored nekoga tko vas svako jutro budi poljupcem i gleda toplim očima punim ljubavi. Budite s nekim tko uživa u tome da vas zadovolji na sve moguće načine.

6. Zaslužujete nekoga tko vas uključuje u svoj život.

Ako vas želi upoznati s obitelji i prijateljima, možda ste naišli na onog pravog. On cijeni mišljenje važnih ljudi u svom životu i želi da ih upoznate. Budite s nekim tko vam poklanja svoje vrijeme.

7. Zaslužujete nekoga tko se brine.

Zaslužujete muškarca koji pamti posebne prigode i trenutke. Zaslužili ste nekoga tko će vam donositi cvijeće i čokoladu.

Provjerite kako prevelika očekivanja mogu naštetiti ljubavnom odnosu!

8. Zaslužujete nekoga tko zna planirati.

Treba vam muškarac koji voli i zna planirati pojedine trenutke u životu. Zaslužujete nekog tko ima planove za budućnost i nekoga tko vas nastoji uklopiti u njih.

9. Zaslužujete romantičnu osobu.

Zaslužili ste muškarca koji vas zna iznenaditi. Zaslužili ste nekoga tko vas drži za ruku, hoda pored vas, otvara vam vrata, primiče stolac... Zaslužili ste biti s nekim tko zna što znači biti sretan. Budite s nekim tko vjeruje u romantiku.

10. Zaslužujete nekoga tko vas čini boljim.

Zaslužili ste nekoga tko vam stavlja osmijeh na lice. Nekoga tko vas potiče da ostvarite svoje snove!

Najnovije

Najčitanije