Ovih 10 stvari svaka žena zaslužuje dobiti od muškarca!

Ovih 10 stvari svaka žena zaslužuje dobiti od muškarca!

Ovih 10 stvari svaka žena zaslužuje dobiti od muškarca!
  • Objavljeno: Nedjelja, 15.10.2017.
  • Broj pregleda: 4.706
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Seks i veze

Često se u životu mirimo s određenim situacijama jer smatramo da su prikladne i prosječne. S jednom stvari se nikada ne bismo trebali pomiriti a to je osrednja ili loša veza i ljubavni odnos. Ljubav bi trebala biti užitak i promijeniti život na bolje. Ljubav čini život uzbudljivim!

U nastavku saznajte što sve kao žena zaslužujete od muškarca:

1. Zaslužujete nekoga tko će utjecati na vaš život.

Kada je riječ o ljubavi, trebali biste težiti onom najboljem. Zaslužujete nekoga tko će ući u vaš život i pokazati da mu je stalo do vas. Velika je razlika između riječi i djela. Budite s osobom koja je u stanju dokazati svoju ljubav prema vama.

Saznajte kako tijelo prepoznaje pravu ljubav!

2. Zaslužili ste nekoga tko će vam nedostajati kada niste skupa.

Budite s muškarcem koji razmišlja o vama kada niste skupa i koji odbrojava sekunde do novog susreta. Zaslužujete muškarca koji se trudi vidjeti vas što češće.

3. Zaslužujete biti s čovjekom koji vas dobro poznaje.

Zaslužili ste nekoga tko vas voli i tretira kao kraljicu. Treba vam muškarac koji je svjestan vaših kvaliteta i voli vas jer ste to što jeste.

4. Zaslužujete nekoga tko će vas izazvati.

Bitno je pored sebe imati muškarca koji će vam se suprotstaviti u trenutku neslaganja. Takva osoba će dati iskreno mišljenje i iskazati svoj stav.

5. Zaslužujete strast.

Budite s nekim pored koga se osjećate poželjno. Pored nekoga tko vas svako jutro budi poljupcem i gleda toplim očima punim ljubavi. Budite s nekim tko uživa u tome da vas zadovolji na sve moguće načine.

6. Zaslužujete nekoga tko vas uključuje u svoj život.

Ako vas želi upoznati s obitelji i prijateljima, možda ste naišli na onog pravog. On cijeni mišljenje važnih ljudi u svom životu i želi da ih upoznate. Budite s nekim tko vam poklanja svoje vrijeme.

7. Zaslužujete nekoga tko se brine.

Zaslužujete muškarca koji pamti posebne prigode i trenutke. Zaslužili ste nekoga tko će vam donositi cvijeće i čokoladu.

Provjerite kako prevelika očekivanja mogu naštetiti ljubavnom odnosu!

8. Zaslužujete nekoga tko zna planirati.

Treba vam muškarac koji voli i zna planirati pojedine trenutke u životu. Zaslužujete nekog tko ima planove za budućnost i nekoga tko vas nastoji uklopiti u njih.

9. Zaslužujete romantičnu osobu.

Zaslužili ste muškarca koji vas zna iznenaditi. Zaslužili ste nekoga tko vas drži za ruku, hoda pored vas, otvara vam vrata, primiče stolac... Zaslužili ste biti s nekim tko zna što znači biti sretan. Budite s nekim tko vjeruje u romantiku.

10. Zaslužujete nekoga tko vas čini boljim.

Zaslužili ste nekoga tko vam stavlja osmijeh na lice. Nekoga tko vas potiče da ostvarite svoje snove!

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Najnovije

Najčitanije