Želite li besplatno isprobati novi Ketchup jalapeno? Prijavite se na Testeraj!

Želite li besplatno isprobati novi Ketchup jalapeno? Prijavite se na Testeraj!

Želite li besplatno isprobati novi Ketchup jalapeno? Prijavite se na Testeraj!
  • Objavljeno: Petak, 09.06.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CENTAR ZDRAVLJA

Kategorija: Testeraj

Ketchup je jedan od najpopularnijih umaka na svijetu i neizostavan je dio moderne kulinarske kulture. Upotpunjava i obogaćuje okus različitih vrsta hrane, a najviše ga volimo dodati u sendviče, hamburgere i hot dogove. Novost iz Podravke u obliku Ketchupa jalapeno donosi nove pikantne arome koje su oduševile ljubitelje ketcthupa u našoj redakciji, a prve dojmove možete pročitati u recenziji.

Za proizvodnju 500 grama Ketchupa jalapeno potrebno je čak 905 grama rajčica. Obogaćen je samo prirodnom, morskom solju i ne sadrži umjetne arome i konzervanse. Uz blagi, ljuti i pizza Ketchup, pikantni okusi nove inačice obogaćene Jalapeno ljutom papričicom zaokružuju paletu okusa. Može se koristiti kao dodatak gotovim jelima, ali i kao sastojak drugih umaka i marinada. Sada ga i vi imate priliku isprobati i zatim ocijeniti, a kako biste se prijavili za sudjelovanje, kliknite na link ili sliku ispod i ispunite prijavnicu za novi Testeraj.

Prijave traju od 9. do 15. lipnja, a izabrane sudionike Testeraja ćemo nakon zatvaranja prijava obavijestiti putem maila ili pozivom na broj koji su ostavili u prijavi. Kako biste povećali svoje šanse za sudjelovanje, ali i na vrijeme saznali informacije o idućim Testerajima, pridružite se Facebook grupi Testeraj!

Pravila Testeraja možete provjeriti na linku.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije