Otkrila sam proizvod uz koji imam puno više energije nego prije, a pripremili smo pakete i za vas!

Otkrila sam proizvod uz koji imam puno više energije nego prije, a pripremili smo pakete i za vas!

Otkrila sam proizvod uz koji imam puno više energije nego prije, a pripremili smo pakete i za vas!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 03.07.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Testeraj

Sezona godišnjih odmora već je počela, a ja sam ove godine odlučila otići na more ranije nego inače. I koliko god me to veseli, shvatila sam da me brine hoću li se uspjeti odmoriti. Dok radim često mi nedostaje energije, ali tijekom zadnjih nekoliko godina primjećujem da se i u slobodno vrijeme tako osjećam. Ne znam je li to povezano s činjenicom da imam djecu u dobi kada još zahtijevaju puno angažmana ili je to nešto što dolazi s godinama, ali u svakom slučaju, kad sam čula za Bioandina B-Dynamic kapsule* koje se preporučuju onima koji žele smanjiti umor i iscrpljenost, odlučila sam ih isprobati.

Uskoro ćete i vi imati priliku besplatno isprobati Bioandina B-Dynamic kapsule* u sklopu rubrike Testeraj. Sve što trebate je pratiti naš portal i Facebook grupu Testeraj by Centar Zdravlja te se prijaviti na vrijeme.

B-Dynamic kapsule* su premium dodatak prehrani koji sadrži tri biljna ekstrakta (crnu macu, guaranu i camu camu), željezo, krom, devet vitamina te L-citrulin. Ekstrakt korijena crne mace sadržan u ovim kapsulama najjači je na tržištu, i dobro je znati da je Bioandina maca jedina aktivirana maca na hrvatskom tržištu. Za guaranu mnogi već znaju da je biljni stimulans, dok je ekstrakt ploda camu camu važan kao jedan od najbogatijih biljnih izvora vitamina C. L-citrulin je aminokiselina s brojnim biološkim funkcijama, a dodani vitamini i minerali doprinose metabolizmu stvaranja energije, smanjuju umor i iscrpljenost, doprinose normalnoj imunološkoj i kognitivnoj funkciji te održavanju normalne razine glukoze u krvi.

Prije otprilike tri tjedna počela sam uzimati B-Dynamic*, a prve učinke primijetila sam nakon desetak dana. Iako uvijek u periodu prije odlaska na godišnji imam puno posla, primijetila sam da na kraju dana nisam bila iscrpljena kao ranije, a bila sam i učinkovitija jer mi se poboljšala koncentracija. Još jedna promjena koja se dogodila je to da sam prestala piti svoju poslijepodnevnu kavu. Nisam to planirala, ali pokazalo se da mi više nije potrebna kako bih održala koncentraciju do kraju radnog vremena. Osim toga - a to me posebno razveselilo - budući da sam imala više energije, nije mi bilo teško otići na trening nakon posla. Obično se trudim ići u teretanu triput tjedno, ali najčešće ne bude baš tako, pa sam malo i ponosna na sebe jer u periodu prije odlaska na more nisam propustila ni jedan trening.

Naravno, sve ovo ne znači da ni u jednom trenu nisam osjetila umor, ali postoji velika razlika između onog čestog osjećaja iscrpljenosti i umora na kraju dana koji sam provela kvalitetno i aktivno. Mislim da moja djecu ne vide tu promjenu jer sam im uvijek posvećivala dovoljno vremena, neovisno o tome jesam li bila umorna ili ne, ali ja svakako osjetim već i to da imam puno više volje za aktivnosti na plaži i različite izlete.

Iako sam B-Dynamic kapsule* počela piti primarno kako bih smanjila umor i iscrpljenost, bilo mi je drago kad sam pročitala da mogu pozitivno utjecati i na imunitet. S jedne strane jer vjerujem da s jačanjem imuniteta treba početi ljeti, a ne tek na jesen kad već počne sezona prehlada i gripa, a s druge strane zbog toga što mi se više puta dogodilo da odem na more i onda se prehladim. Nisam sigurna zašto se to događa; tumačim to kao posljedicu stresa, koji tijelo ne može dugoročno izdržati i onda "posustane" čim se malo opustim. Sada sam već nekoliko dana na moru i osjećam se jako dobro, a nema nikakvih naznaka šmrcanja ni kašlja.

Ukratko, zasad sam vrlo zadovoljna, ali ne morate samo meni vjerovati na riječ. Provjerite kakvi su dojmovi drugih, a ako i vi želite besplatno isprobati i ocijeniti Bioandina B-Dynamic kapsule*, pratite naš portal i Facebook grupu Testeraj by Centar Zdravlja i prijavite se na vrijeme.

*Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučuje se uzimanje dodatka prehrani u okviru raznovrsne i uravnotežene prehrane te zdravog načina života. Čuvati od dohvata male djece.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije