Rezultati Testeraja: Naše čitatelje i čitateljice je oduševio novi Ketchup jalapeno

Rezultati Testeraja: Naše čitatelje i čitateljice je oduševio novi Ketchup jalapeno

Rezultati Testeraja: Naše čitatelje i čitateljice je oduševio novi Ketchup jalapeno
  • Objavljeno: Četvrtak, 13.07.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CENTAR ZDRAVLJA

Kategorija: Testeraj

Iza nas je još jedan uspješan Testeraj, a ovaj je posebno razveselio gurmane u redovima naših čitatelja i čitateljica jer su imali priliku testirati i ocijeniti novost iz Podravke - Ketchup jalapeno. Riječ je o umaku bogatog okusa, a neće vas iznenaditi da je upravo takav ako znate da je za proizvodnju 500 grama ovog ketchupa potrebno čak 905 grama rajčica. Dobro je znati i da ne sadrži umjetne arome i konzervanse te je obogaćen samo prirodnom, morskom solju i, dakako, jalapeno papričicama.

Ketchup jalapeno je dobio ocjenu 4,7 (odličan)

U ovom Testeraju sudjelovale su osobe koje često kuhaju, a podjednako vole pripremati već dobro poznata jela, kao i eksperimentirati s novim okusima. Prikupili smo 34 recenzije, a prosječna ocjena naših čitatelja i čitateljica za Ketchup jalapeno iznosi 4,7 (odličan).

Sudionici Testeraja isprobali su Ketchup jalapeno u različitim kombinacijama, najčešće kao umak uz meso, krumpiriće ili kao dodatak za pizzu, a neki od njih koristili su ga i prilikom pripreme jela te ga dodali u gulaš i umake s mesom. Svi ispitanici imali su pozitivne dojmove, neovisno o tome uz koju hranu su ga konzumirali: 30 osoba je okus ocijenilo ocjenom 5 (odličan), a samo četiri osobe su mu dodijelile ocjenu 4 (vrlo dobar). Svi ispitanici su pohvalili činjenicu da se radi o ketchupu bez umjetnih aroma i konzervansa.

Na pitanje kako bi opisali okus Ketchupa jalapeno, većina ispitanika imala je slične odgovore. Zaključili su kako je ukusan, bogatog okusa, "ljutkast s dozom slatkoće", odnosno "u početku sladak s dozom ljutine koja se postepeno pojavljuje". Svi ispitanici su potvrdili da osjete razliku u odnosu na uobičajeni ljuti ketchup te su ustvrdili da je Ketchup jalapeno intenzivnijeg okusa i da se, zahvaljujući jalapeno papričicama, osjeti kako je aroma drukčija.

Detaljne recenzije možete pročitati i klikom na link ili sliku ispod, a u nastavku smo izdvojili neke od komentara naših čitateljica.

"Sličan klasičnom ljutom ketchupu, ali mrvicu kiseliji i nešto ljući. 'Aftertaste' je pikantan, ali ugodan. Nije pretjerano ljut."

"Fini ljutkasti okus s dozom slatkoće. Iznenadila sam se da uopće nije ljut koliko sam očekivala."

"Okus je fantastičan. Prvo se osjeti slatkoća rajčice pa lagano dolazi do izražaja ljutina jalapeno papričice."

"Ambalaža je praktična, ugodnog dizajna, naglašeno je da ne sadrži konzervanse, što smatram izuzetno važnim i rado konzumiram takve proizvode."

"Općenito sam ljubitelj jalapeno papričica, tako da mi se sviđa taj okus. Također, jače je ljut od ljutih ketchupa koje sam do sada isprobala, pa s obzirom da obožavam ljuto, jako mi se svidio."

"Njegov intenzitet okusa dolazi do izražaja tek nekoliko trenutaka nakon kušanja i to je cijeli dio priče koji je top!"

Želite li i vi sudjelovati u Testeraju i besplatno testirati zanimljive proizvode, pridružite se Testeraj grupi na Facebooku!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije