Pogledajte kako su naše čitateljice ocijenile Combusten sprej za opekline

Pogledajte kako su naše čitateljice ocijenile Combusten sprej za opekline

Pogledajte kako su naše čitateljice ocijenile Combusten sprej za opekline
  • Objavljeno: Petak, 12.07.2019.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Testeraj

Ljeto je pravo vrijeme za odmor, uživanje na plaži ili u prirodi, ali na žalost i opekline od sunca. Prema tome, ljeto je i pravo vrijeme za pronalazak savršenog sredstva za ublažavanje opeklina od sunca koje mogu nastati bez obzira na zaštitu.

Naša odluka ove godine je Combusten sprej za opekline koji nas je oduševio. Zanimalo nas je hoće li i čitateljice CentraZdravlja dijeliti naše mišljenje, stoga smo u moru prijavljenih odabrali njih 15 i dali im priliku da ga isprobaju.

Temeljem 15 pristiglih recenzija, prosječna ocjena koju su čitateljice dodijelile ovom proizvodu iznosi 4.7 (odličan). Ono što se čitateljicama najviše svidjelo jest što proizvod dolazi u formi spreja i u trenu pruža osjećaj olakšanja. Sve čitateljice se slažu u tome da proizvod planiraju koristiti ponovno.

Detaljne recenzije možete pročitati klikom na sliku ili na poveznici, a niže smo izdvojili one najzanimljivije.

''Već nakon 10 minuta od primjene sam osjetila da me leđa manje peku. Djeci sam nanijela sprej nakon tuširanja i već idućeg jutra smo bezbrižno mogli opet na plažu jer se koža umirila. Kod spreja mi se jako svidjela jednostavna primjena, lagana tekstura i brzo upijanje. Sve pohvale, sigurno ću ga ponovno kupiti kada potrošimo ovo pakiranje.’’ - Ana R. (34).

‘’Izvrstan proizvod koji se lako nanosi i odmah pruža osjećaj olakšanja. Sviđa mi se što nema izražen miris, a njegovo praktično pakiranje omogućava jednostavno nanošenje bez potrebe za utrljavanjem na opečeno područje što može biti bolno.’’ - Marija A. (30).

‘’Pakiranje savršeno sjeda u ruku, a sam proizvod se lako koristi. Pogotovo mi se svidjelo što iznimno brzo pruža osjećaj olakšanja i njegov ugodan miris. Velika prednost je što ne ostavlja ljepljiv osjećaj na koži. Planiram ga svakako koristiti ovog ljeta, kao i moja obitelj te ga kupiti čim potrošimo ovo pakiranje.’’ - Suzana S. (35).

Kako biste bili u toku s novostima vezanima uz Testeraj i imali prednost prilikom prijava na testiranje pridružite se Testeraj grupi na Facebooku!

Vezani sadržaj:

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Ojačajte imunitet i spriječite prehladu i gripu!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije