Pronašli smo gel za čišćenje lica sa savršenim sastavom koji zaista djeluje

Pronašli smo gel za čišćenje lica sa savršenim sastavom koji zaista djeluje

Pronašli smo gel za čišćenje lica sa savršenim sastavom koji zaista djeluje
  • Objavljeno: Subota, 19.06.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Testeraj

Briga o koži nešto je o čemu brine većina žena. I poneki muškarac. Besprijekoran ten i njegovana koža prvo se primijeti na licu, a svakoj pripadnici ljepšeg spola laskaju komplimenti na račun svježeg i mladenačkog izgleda.

Kao osoba koja je prošla pubertet, ali još uvijek nema bore, trudim se održati ponajprije zdravi izgled kože i volim da mi je koža lica zaglađena i hidratizirana. Upravo zato svojoj skin rutini pridajem veliku važnost i redovito koristim proizvode za njegu lica, radim sve, kako bi se reklo, po P.S.-u.

Savršeno djelovanje i idealan sastav

Isto tako, volim isprobavati različite proizvode, a kad nađem jedan koji mi savršeno odgovara, njemu ostajem vjerna. Nedavno sam na preporuku kolegice isprobala Simple Moisturising Face Wash i oduševila se jer sam napokon pronašla sve što želim u jednom proizvodu.

Simple Moisturising Face Wash gel je proizvod namijenjen osobama s osjetljivom kožom. Izuzetno je nježan prema koži, ne isušuje lice, ne izaziva iritacije i lagano se ispire, a nakon korištenja nema osjećaja zatezanja.

Simple Moisturising Face Wash za pranje lica ne sadrži sapun ni umjetne mirise, nježno ispire šminku i nečistoće, a koža ostaje hidratizirana, meka i čista. Proizvod se lijepo pjeni, u jednom potezu očisti sebum, šminku i ostale nečistoće na licu.

Ono što me posebno oduševilo u proizvodu je izvrstan sastav zbog kojeg je idealan i za tinejdžere koji imaju problematičnu kožu, i za žene u četrdesetima koje imaju bore.

Moisturising Face Wash gel je veganski proizvod koji ne sadrži alkohol niti umjetne parfeme, nema umjetnih bojila, sapuna, ni mineralnih ulja i ne sadrži potencijalne iritanse koje mogu nadražiti lice. Gel nije testiran na životinjama, PETA ga je označila kao proizvod napravljen bez okrutnosti prema životinjama, a pakiranje se može 100% reciklirati.

Veoma mi je važno što stavljam na lice, zato svima koji brinu o koži, ali i okolišu, preporučujem ovaj proizvod.
Ako želite isprobati Simple Moisturising Face Wash pratite naš portal i Facebook grupu Testeraj by Centar Zdravlja jer ćete uskoro imati priliku testirati ga.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije