Koliko je učinkovit Holyplant 10% niacinamid serum? Naše čitateljice su ga isprobale i ocijenile

Koliko je učinkovit Holyplant 10% niacinamid serum? Naše čitateljice su ga isprobale i ocijenile

Koliko je učinkovit Holyplant 10% niacinamid serum? Naše čitateljice su ga isprobale i ocijenile
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 13.05.2024.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CENTAR ZDRAVLJA

Kategorija: Testeraj

Pronaći proizvod za njegu kože koji nam savršeno odgovara može biti složen zadatak - dugotrajan, ali i skup jer podrazumijeva da testirate više proizvoda prije nego izaberete onaj pravi. Testeraj je zato odlična prilika da besplatno isprobate nešto novo na tržištu i ispitate koliko vam odgovara, a zatim svoje dojmove podijelite s drugima. To su učinile i naše čitateljice koje su tijekom posljednjeg Testeraja ocjenjivale učinkovitost Holyplant 10% niacinamid seruma.

Holyplant 10% niacinamid serum je dobio ocjenu 4,5 (odličan)

U ovom su Testeraju sudjelovale žene u dobi od 18 do 30 godina, neovisno o njihovom tipu kože, a na temelju 26 recenzija, prosječna ocjena za Holyplant 10% niacinamid serum iznosi 4,5 (odličan).

Sve čitateljice, izuzev jedne, su rekle da planiraju nastaviti koristiti Holyplant 10% niacinamid serum, kao i to da bi ga preporučile ženama koje poznaju. Velika većina njih je primijetila da učinkovito hidratizira kožu i da im je nakon korištenja seruma ton kože ujednačeniji. Osim toga, polovica ispitanica je izjavila kako na licu imaju manje prištića i akni otkad ga koriste. Više žena je reklo da im se sviđa što se ovaj serum brzo upija i ne ostavlja ljepljiv trag, a nekoliko njih je iskazalo zadovoljstvo jer je učinak brzo uočljiv.

Detaljne recenzije možete pročitati klikom na link ili sliku ispod, a u nastavku smo izdvojili neke od komentara naših čitateljica.

"Vrlo brzo sam vidjela kako su mi se 'mrljice' od akni povukle."

"Najviše mi se svidjelo što serum nije previše ljepljiv i što mi je nakon nanošenja koža bila mekana i hidratizirana."

"Brzo se upija i ne ostavlja nikakav trag. Dugo traje s obzirom da ima 15 ml."

"Lagan na licu, ni ne primjetim tu "težinu" seruma. Lice mi izgleda svježe."

"Svidjela mi se hidratacija koju pruža mojoj koži. Primjećujem da mi je koža zaglađenija i ima prirodni sjaj. Male mrljice su nestale već nakon par dana. Pohvale idu i za pakiranje koje izgleda baš privlačno i moderno."

Želite li i vi sudjelovati u Testeraju i besplatno testirati zanimljive proizvode, pridružite se Testeraj grupi na Facebooku!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije