Rezultati Testeraja: Jako visoka ocjena naših čitateljica za VaGel, gel koji potiče prirodnu vlažnost rodnice!

Rezultati Testeraja: Jako visoka ocjena naših čitateljica za VaGel, gel koji potiče prirodnu vlažnost rodnice!

Rezultati Testeraja: Jako visoka ocjena naših čitateljica za VaGel, gel koji potiče prirodnu vlažnost rodnice!
  • Objavljeno: Četvrtak, 02.05.2024.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CENTAR ZDRAVLJA

Kategorija: Testeraj

Iza nas je jedan od najdužih Testeraja - čak 28 dana naše su čitateljice testirale DermaWise VaGel, gel za poticanje prirodne vlažnosti rodnice. U ovom su Testeraju sudjelovale žene koje pate od osjećaja suhoće u intimnom području, osjećaju svrbež ili peckanje, te su primijetile kako im to otežava svakodnevicu, a u nekim se slučajevima negativno odražava i na njihov seksualni život.

VaGel je dobio ocjenu 4,9 (odličan)

Na temelju 14 recenzija prosječna ocjena naših čitateljica za VaGel iznosi 4,9 (odličan). Sve sudionice Testeraja su izjavile da ga planiraju nastaviti koristiti, kao i to da bi ga preporučile ženama koje poznaju.

Gotovo sve čitateljice su potvrdile kako su nakon korištenja VaGel-a primijetile smanjenje suhoće, odnosno povećanje vlažnosti rodnice, a ostale su istaknule "osjećaj ugode" i "manje neugodnih mirisa". Primijetile su da je VaGel nježan, da ne izaziva iritacije, da se jednostavno nanosi i da brzo djeluje: 13 ispitanica je potvrdilo učinak nakon dva tjedna korištenja, a jedna već nakon nekoliko dana. Sve ispitanice koje su u periodu otkad koriste VaGel prakticirale seksualne odnose su potvrdno odgovorile na pitanje o tome jesu li primijetile povećanu osjetljivost i više zadovoljstva.

Detaljne recenzije možete pročitati klikom na link ili sliku ispod, a u nastavku smo izdvojili neke od komentara naših čitateljica.

"Vratio mi je samopouzdanje, više sam aktivna."

"Od prvog korištenja osjetilo se olakšanje i vlažnost."

"Nježan za kožu, neagresivan i lako se nanosi."

"Oduševljenje, učinak pri prvoj primjeni."

"Najviše mi se svidio nježan, ugodan osjećaj."

"Primijetila sam povećanu vlažnost rodnice i smanjenje svrbeža i veći osjećaj pri spolnom odnosu."

Želite li i vi sudjelovati u Testeraju i besplatno testirati zanimljive proizvode, pridružite se Testeraj grupi na Facebooku!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije