Isprobala sam serum koji hidratizira kožu i ujednačava ten, a imamo 30 bočica i za vas!

Isprobala sam serum koji hidratizira kožu i ujednačava ten, a imamo 30 bočica i za vas!

Isprobala sam serum koji hidratizira kožu i ujednačava ten, a imamo 30 bočica i za vas!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.04.2024.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Testeraj

Krajem srednje škole i tijekom fakultetskih dana sam imala poprilično problematičnu kožu. Prištići, upale i crvenilo su mi bili uobičajeno stanje koje sam pokušavala prikriti velikom količinom pudera. Teška šminka mi je također kontinuirano gušila kožu, začepljivala pore i iznova stvarala nove probleme. Iako su ta vremena iza mene i sada na puno bolji način čistim kožu i koristim manje šminke, još uvijek mi se ponekad pojavi pokoji upaljeni prištić, posebno u vrijeme PMS-a.

Budući da su me ti problemi kao djevojku dosta opterećivali, odlučila sam se educirati i pronaći kozmetiku koja će mi pomoći u tome da mi koža bude ljepša i zdravija. U tom sam periodu saznala za niacinamid. Zbog prirode moje kože i nešto tamnije puti, upalni prištići mi i nakon što prođu ostave mali postupalni eritem, to jest, hiperpigmentaciju. One nisu pravi ožiljci i prolaze same od sebe, no postoje aktivni sastojci u kozmetici koji značajno ubrzavaju proces njihovog izbljeđivanja, a niacinamid je jedan od njih.

Kada sam čula za Holyplant 10 % niacinamid serum, odlučila sam isprobati ga. Presudno je bilo to što volim jednostavne i učinkovite proizvode s minimalnim brojem sastojaka. Ovaj serum ima samo šest sastojaka i ne sadrži parfeme niti alkohole, već učinkovitih 10 % niacinamida i hidratantne sastojke poput glicerina i hijaluronske kiseline u visokoj koncentraciji.

Uskoro ćete i vi imati priliku besplatno isprobati Holyplant niacinamid serum u sklopu naše rubrike Testeraj. Sve što trebate je pratiti naš portal i Facebook grupu Testeraj by Centar Zdravlja te se prijaviti na vrijeme.

Holyplant niacinamid serum dolazi u čistoj i jednostavnoj staklenoj ambalaži s pipetom, pouzdanijim rješenjem od pumpice koja mi se u nekim slučajevima znala pokvariti. Počela sam ga koristiti prije 2 tjedna, najčešće u večernjoj rutini prije kreme, i već vidim prve rezultate - mrljice od prištića koje sam dobila tijekom zadnjeg ciklusa blijede puno brže nego inače.

Općenito, ten mi je ujednačeniji, a koža lica izgleda zdravije i sjajnije, što pripisujem i antioksidativnim svojstvima niacinamida, ali i ovlaživačima poput glicerina i hijaluronske kiseline. Budući da niacinamid ne povećava osjetljivost na sunce, ovaj serum ponekad koristim i ujutro, ispod kreme s faktorom, i rezultati su jednako dobri.

Mogu reći da sam doista zadovoljna ovim rezultatima i definitivno ću nastaviti koristiti Holyplant 10 % niacinamid serum Uz vidljiva poboljšanje stanja moje kože, također mi se jako svidjela lagana i vodenasta, no maziva tekstura ovog seruma koja se savršeno uklapa u moju rutinu. To mi je omiljeni tip proizvoda jer se brzo upije i ne moram čekati prije nanošenja kreme i drugih koraka, što mi je veliki plus.

Ono što još očekujem uočiti nakon nešto dužeg korištenja je i smanjena produkcija sebuma i manja pojava prištića, no već je i ovo veliki pomak s obzirom na to da ga tako kratko koristim. Ako imate sličan tip kože ili sličnu problematiku koju želite riješiti - toplo preporučujem da ga probate.

Ako i vi želite besplatno isprobati Holyplant niacinamid serum, pratite naš portal i Facebook grupu Testeraj by Centar Zdravlja jer ćete uskoro imati priliku testirati ga i ocijeniti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije