Želite li personalizirani paket OPS BIOTICS+ kozmetike? Prijavite se na Testeraj

Želite li personalizirani paket OPS BIOTICS+ kozmetike? Prijavite se na Testeraj

Želite li personalizirani paket OPS BIOTICS+ kozmetike? Prijavite se na Testeraj
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 14.11.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CENTAR ZDRAVLJA

Kategorija: Testeraj

Danas je tržište zasićeno različitim proizvodima za njegu kože i sve je teže izabrati one za koje pouzdano znamo da će djelovati. Preporuke prijateljica i kolegica mogu pomoći, ali često se događa da isti proizvod ne odgovara različitim osobama iako se čini da imaju vrlo sličnu kožu.

Nakon što se više godina mučila s pokušajima da pronađe idealnu njegu za svoju kožu, kolegica iz redakcije je dobila priliku isprobati personalizirani paket OPS BIOTICS+ kozmetike, prilagođen potrebama njezine kože, a svoje dojmove je opisala u recenziji.

OPS BIOTICS+ je novi brend kozmetike koji se vodi jednostavnom filozofijom da lijepa koža zahtijeva pametnu njegu, a ne čudo. Tajna je u kombinaciji antioksidansa, omega kiselina i zdravom mikrobiomu, odnosno dobroj ravnoteži mikroorganizama koji žive na našoj koži. Antioksidansi su obavezni u jutarnjoj njezi jer tijekom dana štite kožu od zagađivača iz okoline. Omega kiseline su dio večernje rutine je grade, obnavljaju i razvijaju stanice kože. Uz to, svaka rutina treba uključivati i jedan proizvod koji doprinosi ravnoteži mikrobioma. Svi proizvodi su prirodni, ne sadrže sintetička bojila, mirise, konzervanse ni deterdžente. Smiju ih koristiti svi; muškarci, žene, uključujući trudnice, i djeca, a za najbolju učinkovitost važno je da njega bude personalizirana.

Ako i vi želite besplatno isprobati OPS BIOTICS+ kozmetiku, klikom na link ispunite prijavnicu za novi Testeraj.* Na temelju vaših odgovora složit ćemo personalizirani paket za njegu vaše kože.

Kako biste povećali svoje šanse za sudjelovanje, ali i na vrijeme saznali informacije o idućim Testerajima, pridružite se Facebook grupi Testeraj!

Prijave traju do nedjelje, 20. studenog u ponoć, a izabrane kandidate ćemo nakon zatvaranja prijava obavijestiti na mail koji su ostavili u prijavi.

Pravila Testeraja možete pročitati ovdje.

*Osobe mlađe od 18 godina za sudjelovanje moraju imati dopuštenje roditelja.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije