Isprobala sam pjenu koja umiruje i osvježava umorne i teške noge. Ovo su moji dojmovi

Isprobala sam pjenu koja umiruje i osvježava umorne i teške noge. Ovo su moji dojmovi

Isprobala sam pjenu koja umiruje i osvježava umorne i teške noge. Ovo su moji dojmovi
  • Objavljeno: Četvrtak, 14.07.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Promo

Kategorija: Testeraj

Nikad nisam bila ljubiteljica ljeta jer, osim što ne volim visoke temperature, tijekom ljetnih mjeseci imam problema s oticanjem nogu. Taj je problem izražen iako radim uredski posao pa većinu vremena provodim sjedeći, a posebno me muči onih dana kada sam više vremena na nogama, najviše tijekom vikenda jer ih volim provoditi na izletima u prirodi, koji uključuju više sati hodanja ili planinarenja. Tada u čitavim nogama osjećam umor i neugodnu težinu.

Jedino rješenje koja sam do sada imala bio je kvalitetan odmor, obavezno u ležećem položaju, i često s nogama na povišenom. Ovo rješenje je dobro, ali često je potrebno i nekoliko sati mirovanja da mi se noge oporave, zato sam odlučila provjeriti postoji li brži, no jednako učinkovit način da to postignem.

Salvit Veox pjena za noge s efektom pucketanja privukla mi je pažnju svojim pakiranjem koje me podsjetilo na pjenu za kosu, a kad sam pročitala da osvježava umorne i teške noge, zaključila sam da moram provjeriti djeluje li i hoće li mi pomoći. Ovaj sam proizvod isprobala nakon posljednjeg izleta koji me iscrpio, a kako bih što bolje testirala njegovu učinkovitost, odlučila sam ga prvo nanijeti samo na jednu potkoljenicu.

Prema uputama na pakiranju, bočicu treba protresti, zatim istisnuti pjenu na željeno područje i masirati sve dok pjena ne nestane pa sam tako i napravila. Ugodno me iznenadio intenzivan osjećaj hlađenja na koži, a moram priznati da me zabavilo neobično pucketanje pjene. Kad je pjena nestala, učinilo mi se da je koža na tom mjestu jako ljepljiva, no taj je osjećaj nestao nakon nekoliko sekundi. Iako hlađenje više nije bilo intenzivno kao u trenutku nanošenja pjene, i dalje sam osjećala da mi je noga ugodno rashlađena, a osjećaj olakšanja potaknuo me da namažem čitave noge. Već za nekoliko minuta noge mi nisu više bile umorne kao ranije, zbog čega sam bila jako zadovoljna.

Dodala bih još i da mi se miris jako svidio. Isprobala sam Salvit Veox pjenu s mirisom ananasa i naranče, a opisala bih ga kao kombinaciju mentola i slatkog voćnog parfema. Postoji još i verzija s mirisom grejpa, i nju ću sigurno isprobati kad potrošim ovo pakiranje.

Uskoro ćete i vi imati priliku isprobati Salvit Veox pjenu za noge s efektom pucketanja u sklopu naše rubrike Testeraj. Sve što trebate je pratiti naš portal i Facebook grupu Testeraj by Centar Zdravlja i prijaviti se na vrijeme.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije