Saznajte koju ocjenu su naše čitateljice dale Salvit Veox pjeni za umorne i teške noge!

Saznajte koju ocjenu su naše čitateljice dale Salvit Veox pjeni za umorne i teške noge!

Saznajte koju ocjenu su naše čitateljice dale Salvit Veox pjeni za umorne i teške noge!
  • Objavljeno: Srijeda, 10.08.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CENTAR ZDRAVLJA

Kategorija: Testeraj

Na posljednjem Testeraju naše su čitateljice isprobale Salvit Veox pjenu za noge s efektom pucketanja. Zanimalo nas je hoće li pjena pomoći onima koje imaju problema s umornim, bolnim, natečenim i/ili toplim nogama, posebno ljeti. Za sudjelovanje u ovom Testeraju izabrali smo žene različitih dobi, koje puno vremena provode na nogama dok su na poslu ili tijekom aktivnosti u slobodno vrijeme.

Salvit Veox pjena za noge dobila je ocjenu: 4,7 (odličan)

Pristiglo nam je 20 recenzija, a ukupna ocjena iznosi 4,7 (odličan). Čitateljice su složne oko toga da je Veox pjena praktična za korištenje i da je jako ugodnog mirisa. Na pitanje o djelovanju pjene istaknule su umirujući učinak, osjećaj hlađenja, olakšanje i općenito ugodan osjećaj u nogama. Sve čitateljice su izjavile da planiraju nastaviti koristiti Salvit Veox pjenu i da bi je preporučile obitelji i prijateljima.

Detaljne recenzije možete pročitati klikom na link ili sliku ispod, a u nastavku smo izdvojili neke od najzanimljivijih komentara.

"Jednostavan i praktičan način nanošenja, sviđa mi se efekt pucketanja, hladi i osvježava noge, vrlo brzo se upija u kožu tako da nema masnih tragova."

"Praktičnost, osvježenje i lakoća hodanja nakon odrađenih deset sati rada. Mislim da ću je koristiti na poslu kad osjetim umor i bol u stopalima."

"Najviše mi se svidjelo dugotrajno hlađenje i osjećaj olakšanja nakon upotrebe, zatim način nanošenja,a i miris je odličan."

"Osjećaj je prekrasan. Veox pjena tako ugodno hladi noge da uopće nisam ni koristila klimu u stanu. Noge su mi poletnije, svježije, nema osjećaja vrućine kao ni težine."

"Pjena se brzo upija, ne ostavlja ljepljivi trag na rukama i nogama, niti se lijepi za odjeću. Ne ostavlja nikakav trag, a koža sjaji. Naglasila bih i iznimnu učinkovitost koju kod drugih proizvoda nisam primijetila. Osjećaj svježine koja zaista traje."

"Isprobala sam miris ananasa i naranče. Miris mi se svidio, podsjetio me na miris voćnih bombona. Dugo se osjeća na koži."

Želite li i vi sudjelovati u Testeraju i besplatno testirati zanimljive proizvode, pridružite se Testeraj grupi na Facebooku!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije