Prijavite se i besplatno isprobajte rukavice za zaštitu od sunca!

Prijavite se i besplatno isprobajte rukavice za zaštitu od sunca!

Prijavite se i besplatno isprobajte rukavice za zaštitu od sunca!
  • Objavljeno: Utorak, 05.07.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: CENTAR ZDRAVLJA

Kategorija: Testeraj

Razmišljate li o zaštiti kože od sunca samo dok ste na plaži ili o tome brinete svakodnevno? Dobro nam je poznato da sunčevo zračenje ne izaziva samo crvenilo i iritaciju kože, nego utječe i na nastanak hiperpigmentacijskih pjega i bora, a u najgorem slučaju i na pojavu raka kože. Čak i ako brinemo o svojoj koži, prečesto zanemarujemo da su naše ruke najizloženije utjecaju sunca tijekom svakodnevnih radnji poput vožnje automobilom ili na biciklu, prilikom rada u vrtu ili bilo kojih aktivnosti na otvorenom. Iz tog je razloga naša kolegica iz redakcije isprobala aiTai blockspots, rukavice za zaštitu kože od sunca, koje je nosila čak i na plaži, a njezine dojmove može pročitati u recenziji.

Ako i vi provodite dosta vremena na suncu, a brinete o zdravlju svoje kože, i želite besplatno isprobati aiTai blockspots, kliknite na link ili sliku ispod i ispunite prijavnicu za sudjelovanje u novom Testeraju!

Temeljem vaših prijava odabrat ćemo sretne dobitnice kojima će na kućnu adresu stići par aiTAi rukavica za zaštitu od sunca.

Prijave traju do ponedjeljka, 11. srpnja do ponoći, a izabrane kandidate ćemo nakon zatvaranja prijava obavijestiti na mail koji su ostavili u prijavi.

Ako već niste, pridružite se Facebook grupi Testeraj kako biste na vrijeme saznali potrebne informacije.

Pravila Testeraja možete provjeriti na linku.

Novosti o aiTai blockspots možete pratiti i na TikToku i Instagramu.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije