Nježnost koja je potrebna svima!

Nježnost koja je potrebna svima!

Nježnost koja je potrebna svima!
  • Objavljeno: Petak, 25.06.2021.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: 123RF

Kategorija: Zdravlje kože

Zašto nježnost prije svega?

Simple, britanski brend broj 1 za njegu lica, vjeruje da svi možemo biti nježni prema svojoj koži, životinjama, planeti i drugima! Upravo to proteže kroz sve svoje proizvode. Simple podjednako brine o tome što stavlja u svoje proizvode, kao i o onome što NE stavlja. Kao što i sam naziv govori, koristi jednostavne sastojke koje svaka koža voli, poput: vitamina, minerala, biljnih ekstrakata i trostruko pročišćene vode.

Mnogima se teško snaći među velikom količinom različitih proizvoda za njegu lica. Često ne znamo što bi najbolje odgovaralo našoj koži, a ponekad niti koji su koraci njege lica. Zato je tu Simple koji nudi jednostavne, a učinkovite proizvode za njegu i čišćenje lica. Kao prvi i najvažniji korak ističu čišćenje lica. Redovito čišćenje kože lica važno je kako bismo održavali njezino zdravlje. Čišćenjem uklanjamo nečistoće, masnoću i druge neželjene nakupine čime sprječavamo začepljenje pora, suvišno mašćenje i nastanak akni, kao i dehidraciju i nastanak bora. Čišćenjem također pospješujemo kvalitetnije djelovanje drugih proizvoda, poput onih za zaštitu od štetnih sunčevih zraka.

Bez obzira koju metodu čišćenja lica preferiraš, gel za čišćenje lica treba biti dio svake rutine. Simple Kind to Skin hidratantni gel nježno uklanja nečištoće i šminku bez zatezanja kože i peckanja očiju. Ne sadrži umjetne mirise, bojila kao ni druge potencijalne iritanse pa će ga voljeti svi tipovi kože, a posebno osjetljiva koža. Sadrži pro-vitamin B5, vitamin E i bisabolol koji pružaju koži dugotrajnu hidrataciju. Proizvod je dermatološki testiran, a pogodan je i za vegane.

Uz Simple proizvode možeš složiti svoju jednostavnu i nježnu rutinu njege lica, a u asortimanu, osim gelova, možeš pronaći micelarne vode, tonik, ulje i maramice za čišćenje lica, dnevnu i noćne kreme te maske za lice.

Prava nježnost znači brigu i o našim neljudskim prijateljima, koliko brinemo i o sebi i svojoj koži. Simple je ponosni nositelj PETA certifikata. Jednako tako Simple donosi pozitivne promjene u očuvanju okoliša pa tako osigurava da se pakiranja mogu reciklirati, smanjuje plastiku u ambalaži te koristi recikliranu plastiku. Imaš izbor. Odabri nježnost, odaberi Simple!

Vitashop

Najnovije

Najčitanije