5 stvari koje uvijek trebate imati u ladici na poslu jer vam mogu spasiti dan

5 stvari koje uvijek trebate imati u ladici na poslu jer vam mogu spasiti dan

5 stvari koje uvijek trebate imati u ladici na poslu jer vam mogu spasiti dan
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 19.06.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Canva

Ako radite uredski posao, onda dobro znate da to u većini slučajeva znači barem osam sati za istim stolom svaki dan. Možda ste već odlučili prostor koji vam je dodijeljen učiniti osobnijim pa ste donijeli biljku, osobne fotografije ili nešto slično. Uredski pribor vjerojatno vam je osiguran i čini se da imate sve kako biste mogli normalno obavljati svoj posao - sve do trenutka dok se ne dogodi nezgoda ili nešto što vam može značajno omesti koncentraciju. Zato smo izdvojili pet stvari koje biste trebali dodati u svoju ladicu na poslu kako biste bili spremi upravo za takve situacije koje, kad malo bolje razmislite, i nisu tako rijetke.

Slušalice

Budući da su uredski prostori dinamično i, barem povremeno, bučno okruženje, dobro je pri ruci imati slušalice, koje će vam pomoći da se lakše koncentrirate na ono što radite, a mogu vam poslužiti i onda kad poželite trenutak mira samo za sebe. Danas na tržištu postoje slušalice posebno osmišljene za prigušivanje zvukova iz okoline pa će - čak i ako ste osoba koju glazba ometa u poslu - biti vrlo učinkovita metoda za izolirati se od telefonskih razgovora kolega ili napornih zvukova printera. Kad smo kod elektronike, u uredskoj je ladici dobro imati i punjač za mobitel. Prisjetite se samo koliko puta vam se dogodilo da je baterija vašeg mobitela bila na izdisaju, a punjač niste imali sa sobom. Barem nekoliko puta, zar ne?

Crna ili bijela pamučna majica

I najspretnijima od nas dogodi se da se tijekom pauze zaliju kavom ili da im komadić ručka završi na košulji. Ako nakon ovakvih i sličnih nezgoda imate dogovoren važan sastanak ili idete na druženje nakon posla, sigurno ne želite izgledati neuredno. Zato je dobra ideja u ladici na poslu držati čistu i ispeglanu bijelu ili crnu pamučnu majicu. U slučaju nezgode možete se presvući, a tako jednostavan odjevni komad izgledat će odlično u svakoj kombinaciji, bez obzira na to što čini ostatak vašeg dnevnog outfita. Kad je riječ o odjeći, nije naodmet ni ideja da tijekom hladnijih mjeseci u svojoj ladici imate rezervne hulahopke, za slučaj da se one koje ste obukli ujutro rasparaju.

Sredstvo za dezinfekciju

Pandemija koronavirusa nedvojbeno je utjecala na rast svijest o važnosti čistoće ruku. S obzirom na to da prostorije uredskog prostora najčešće dijeli veći broj ljudi, one su ujedno i okruženje koje pogoduje množenju različitih bakterija i virusa. Zato je korisno uz sebe imati dobro sredstvo za dezinfekciju ruku koje će vas, uz pravilnu higijenu, barem u određenoj mjeri zaštiti od njih. Glavni sastojak većine dezinfekcijskih sredstava je alkohol koji isušuje kožu, pa je krema za ruke još jedan koristan dodatak ladici uredskog stola.

Pakiranje uložaka ili tampona

U većini ženskih torbi sigurno će se naći uložak ili tampon „za svaki slučaj“, no u uredu je najbolje ostaviti cijelo pakiranje. Tako ćete uvijek biti sigurni da neće doći do neugodne situacije ako ste zaboravili obnoviti svoju zalihu u torbi. Osim toga, ako se neka kolegica nađe u situaciji da je menstruacija iznenadi na poslu, pomoć može potražiti u vašoj ladici. Osim uložaka i tampona, nije loša ideja dodati u ladicu tablete protiv bolova, kako biste tijekom tih dana lakše izdržali radni dan.

Četkica i pasta za zube

Ladica u uredskom stolu trebala bi sadržavati i glavne alate za oralnu higijenu - četkicu i pastu za zube. Čak i ako nemate naviku prati zube nakon svakog obroka, lako se može dogoditi da vam među zubima ostane komadić hrane koji ne uspijevate ukloniti ili da pojedete nešto nakon čega ćete baš poželjeti osvježiti svoju usnu šupljinu. U svakom slučaju, pobrinite se da izaberete četkicu i pastu za zube u praktičnom pakiranju, koje neće zauzimati puno mjesta i koje će - a ovo je posebno važno - osigurati da četkica ostane čista.

Curaprox putni set za oralnu higijenu sadrži CS 5460 ultra-soft sklopivu četkicu za zube s vrlo tankim, ali gustim vlaknima zbog kojih je nježna prema zubima i desnima, a u isto vrijeme nemilosrdna prema zubnom plaku. U setu je i Curaprox Be you zubna pasta u praktičnom pakiranju od 10 mililitara, osmišljena za prirodno izbjeljivanje i učinkovitu zaštitu zuba i desni. Curaprox Be you zubna pasta dolazi u šest veselih boja – što znači šest osvježavajućih okusa. Uz četkicu i pastu, set sadrži i dvije veličine CPS prime međuzubnih četkica za učinkovito čišćenje svih prostora između zuba.

Ovaj je set idealan za uredske ladice, dnevne torbe i, dakako, putovanja. Osim funkcionalnošću, oduševit će vas i svojim šarmantnim izgledom jer je riječ o praktičnim kutijicama živih i vedrih boja, koje su i inače karakteristične za većinu Curaprox proizvoda.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije