Savjeti za glamurozni blagdanski stol

Savjeti za glamurozni blagdanski stol

Savjeti za glamurozni blagdanski stol
  • Objavljeno: Nedjelja, 25.12.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Best Man Studio

Bit božićnih blagdana je u okupljanju dragih ljudi, a nema boljeg mjesta od blagdanskog stola. Uređenje prostora i dekoracija stola poseban je oblik umjetničkog izražavanja, a svoj dizajn predstavlja vam tim Altere.

Više nije dovoljno imati bor i staviti neke ukrase na njega. Mnogi imaju veće ambicije za božićni dekor, a ako vam trebaju nove ideje i savjeti, Altera, vodeća tvrtka u iznajmljivanju paviljona te organizaciji evenata, ponudila je savršenu opciju.

Ne želimo da naši domovi zadovoljavaju minimalne standarde za blagdansku sezonu. Želimo da budu potpuno obavijeni božićnim veseljem i da izgledaju bajkovito. Postoji mnogo tema koje možete pratiti kada je u pitanju božićni dekor, ali u nastojanju da vam malo olakšamo predstavljamo vam glamuroznu ideju za božićno ukrašavanje s našim potpisom, a koju nije teško realizirati. Bilo da planirate kupiti novi dekor, dotjerati stare favorite ili napraviti sami neke ukrase, sigurno ih možete uklopiti u našu ideju", objasnila je Ivana Škrlec, CEO tvrtke Altera, koja je jedna od dobitnica Nagrade najboljim poduzetnicama 2022. godine.


Ono što savjetuju stručnjaci je da odabir božićnih ukrasa mora odgovarati svečanoj temi koja se proteže cijelim interijerom, a paleta boja mora funkcionirati sa svime što se već nalazi u prostoru.

Kada je riječ o glamuroznom božićnom dekoru blagovaonice, koji kao trend predstavlja Altera, odličan odabir je stakleni servis u kombinaciji sa zlatnim detaljima te baršunom koji možete upotrijebiti kao naglasak u vidu ukrasnih vrpci ili pak stolnjaka. Središnji dio stola ključni je dio ukrašavanja i diktira ostatak dekora. Središnji ukrasi mogu uključivati vazu i hrpu sezonskog, zimskog cvijeća, svijeća ili božićni vijenac isprepleten bajkovitim lampicama.

Upamtite, kada se radi o božićnim ukrasima za stol, uvijek započnite sa središnjim dijelom jer će vam to stvarno pomoći da dobro razvijete svoju temu. Važno je da ukrasi budu proporcionalni vašem stolu, a stol ne bi trebalo pretrpati jer će vam trebati dovoljno mjesta za posluživanje hrane. Poigrajte se s visinom i teksturom za dodatni naglasak.
Bez obzira je li vaš stil ukrašavanja minimalistički ili volite i pretjerati, vodite se osnovnim pravilom- paleta boja mora biti usklađena inače ćete dobiti - cirkus.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije