Pet božićnih filmova koje još niste gledali, a sigurno će vam se svidjeti

Pet božićnih filmova koje još niste gledali, a sigurno će vam se svidjeti

Pet božićnih filmova koje još niste gledali, a sigurno će vam se svidjeti
  • Objavljeno: Nedjelja, 25.12.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Netflix

Jesu li i kod vas božićni filmski klasici nezaobilazan dio blagdana? Ako je tako, onda ste sigurno većinu njih pogledali već mnogo puta, pa smo - za slučaj da ove godine poželite gledati nešto novo - umjesto vas prošvrljali Netflixom i izabrali pet manje poznatih božićnih filmova koje se isplati pogledati.

Holidate

Na prvo mjesto smo stavili romantičnu komediju o dvoje samaca, čije se slučajno poznanstvo razvije u zanimljivu ljubavnu priču. Oboje su već umorni od spojeva koji uvijek loše završe i obiteljskih uplitanja u njihove ljubavne živote pa se dogovore da će tijekom blagdana glumiti sretan par. Polako, dok usput sami ismijavaju romantične klišeje, njihov odnos prerasta u nešto dublje.

A Castle for Christmas

Dobro smo se zabavili i uz film u kojem glavnu ulogu tumači Brooke Shields. U središtu radnje je poznata autorica bestsellera, koja, u bijegu od skandala, putuje u Škotsku i tamo se zaljubi u - dvorac. Odluči ga kupiti, ali to ne ide glatko jer je vlasnik škotski vojvoda, odlučan oko toga da dvorac ne želi prodati strancu. U potrazi za kompromisom, par se stalno sukobljava, a njihova dinamika se, naravno, pretvara u ljubavnu priču.

Holiday in the Wild

Ova priča ima tužan početak, ali sretan kraj. Glavni lik je Kate, žena koja kreće na putovanje u Afriku nakon što je njezin suprug okončao njihov brak. Tamo upoznaje pilota Dereka i zajedno se nađu u situaciji da spašavaju mladunče slona, a dok čekaju da ozdravi, Kate polako otkriva koliko uživa u svojem novom okruženju.

A Boy Called Christmas

Ako tražite film u kojem će uživati cijela obitelj, ovaj je idealan za vas. Radnja prati dječaka koji kreće u nesvakidašnju avanturu na sjever u potrazi za svojim ocem. Na putu ga prate pomalo svojeglavi sob i odani kućni miš, a dječak Nikolas tijekom putovanja otkriva svoju sudbinu u ovoj čarobnoj, komičnoj i simpatičnoj priči koja dokazuje da ništa nije nemoguće.

The Christmas Chronicles

Popis zaključujemo pričom o bratu i sestri, čiji je božićni plan da kamerom uhvate Djeda Mraza. Nakon što pronađu njegove saonice u koje se ušuljaju i zatim sakriju, njihov naum se pretvara u neočekivano putovanje puno uzbudljivih događaja o kakvima većina djece, a i odraslih, može samo sanjati.

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije