Oslobodite se zatvora ovim jednostavnim rješenjem!

Oslobodite se zatvora ovim jednostavnim rješenjem!

Oslobodite se zatvora ovim jednostavnim rješenjem!
  • Objavljeno: Četvrtak, 04.02.2016.
  • Broj pregleda: 9.972
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Ponekad nam se može činiti da probavni sustav ima svoj vlastiti život i želje, a trebamo shvatiti da to uistinu je tako. Probavni sustav u svom sastavu ima milijune neurona. Toliko je kompleksan i utjecajan u svakodnevnom funkcioniranju tijela da ga znanstvenici vole nazivati drugim mozgom. Zdrav probavni sustav adekvatno apsorbira sve potrebne nutritivne tvari, što jača imunološki sustav, potiče zdravlje i vitalnost.

Kada je probavni sustav iz bilo kojeg razloga uznemiren, počinje mozgu slati različite upozoravajuće signale prije nego uopće osjetimo simptome. Različiti signali mogu mozak učiniti tjeskobnim. Znanstvenici vjeruju da je ovo jedan od razloga čestih promjena raspoloženja te da dobro mentalno zdravlje ovisi i o tome je li sve u redu s probavnim sustavom.

Stručnjaci ističu da su probavne smetnje jako često posljedica visoke razine stresa. Živčani sustav upravlja našim probavnim sustavom. Visoka razina stresa može poremetiti uravnoteženost probavnog sustava. Manjak sna i stres često idu zajedno, što je savršen recept za probavne smetnje. Ako ste često pod velikim stresom, umu i tijelu će dobro doći neke tehnike opuštanja.

Povećanje unosa vlakana uglavnom ublažava zatvor. No, kronični zatvor može biti simptom ozbiljnih zdravstvenih problema, kao što su dijabetes ili poremećaji u radu štitnjače. Ako zatvor traje dulje od 2 tjedna, svakako posjetite liječnika.

Istraživanja su pokazala da gotovo svaka osoba u najmanje jednom razdoblju svoga života pati od probavnih tegoba. Što možete učiniti?

Eva/qu® ….brzo i pametno rješenje protiv zatvora!

Eva/qu® čepići ugodna su i učinkovita metoda za brzo i jednostavno rješavanje svih oblika učestalog zatvora. Djeluju isključivo lokalno čime je isključena mogućnost nastanka nuspojava koje se mogu javiti primjenom drugih laksativa. Eva/qu® čepići mogu se koristiti dugoročno za održavanje i obnavljanje „lijenih“ mehanizama pražnjenja stolice.

Eva/qu® čepići djeluju unutar 15 min!

Molimo pažljivo pročitati uputu. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitati svog liječnika ili ljekarnika.

Najnovije

Najčitanije