Ovaj vikend začinite misterijom: Preporučujemo 5 psiholoških drama na Netflixu

Ovaj vikend začinite misterijom: Preporučujemo 5 psiholoških drama na Netflixu

Ovaj vikend začinite misterijom: Preporučujemo 5 psiholoških drama na Netflixu
  • Objavljeno: Subota, 04.02.2023.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Netflix

Psihološke drame prvi su izbor za svakoga tko voli barem malu dozu misterije i neizvjesnosti. Onim vjernim ljubiteljima ovog žanra ponekad je teško odabrati film koji će nadmašiti filmske hitove poput „Shutter Island“ ,„Gone girl“ ili „Black Swan.“ Stoga vam ovog vikenda donosimo pet uzbudljivih psihološkim filmova koji bi vam se mogli svidjeti, a sve možete ih pronaći Netflixu.

God's crooked lines

Privatna detektivka koja tvrdi da pati od paranoje odlazi u psihijatrijsku bolnicu kako bi istražila misterioznu smrt drugog pacijenta. Kako bi istražila što se dogodilo, glumi paranoično stanje. Ipak, u okruženju mentalnih bolesti, mnogo je teže prepoznati šta je istina, a što nije.

Fractured

Ray, njegova supruga i njihovo 6-godišnje dijete zaustavili su se kratko na odmorištu uz autocestu. Kada kći u slučajnoj nezgodi razbije ruku, obitelj hitno odlazi u obližnju ambulantu, gdje se događa nešto čudno. U velikoj bolničkoj gužvi izgubi suprugu i dijete, zaspi kratko u predvorju, a kada se probudi, više nema nikakvih saznanja o vlastitoj obitelji.

The Unforgivable

Ruth Slater puštena je iz zatvora i pokušava svoj život vratiti u normalu. U cijelom procesu njezina prošlost i grijesi ne dopuštaju joj da krene dalje. Dok Ruth pokušava ući u trag svojoj davno izgubljenoj sestri, najstariji sin ubijenog šerifa počinje uhoditi Ruth nakon što otkrije da je puštena iz zatvora.

Luckiest girl alive

Uspješna novinarka u skladnoj vezi priprema se za vjenčanje i željno očekuje vijest o novom poslu u The New York Timesu. Međutim, kada je redatelj dokumentaraca pozove da sudjeluje u filmu o pucnjavi u školi koju je preživjela kao tinejdžerica, otkrivamo kako je život naizgled savršene Ani daleko od idile.

Money master

Ako ste raspoloženi za malo više akcije, ovaj film odličan je izbor. Ne trebamo vam ni otkrivati radnju, već samo reći da je riječ o spoju Julie Roberts u ulozi dugogodišnje redateljice i glasa razuma te Georgea Clooneyja, lukavog televizijskog voditelja i čudotvorca Wall Streeta. Kada vrhunski financijski stručnjak svima preporuči kupnju visoko-tehnoloških dionica koje misteriozno propadnu, jedan od bijesnih investitora uživo pred kamerama uzima taoce.

Vezani sadržaj:

Vitashop

Najnovije

Najčitanije