Prirodno rješenje za svaki kašalj!

Prirodno rješenje za svaki kašalj!

Prirodno rješenje za svaki kašalj!
  • Objavljeno: Utorak, 12.11.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kašalj je jedan od najčešćih simptoma zbog kojeg se osobe obraćaju svom obiteljskom liječniku ili ljekarniku. Razlikujemo dvije vrste kašlja: suhi i produktivni. Osnovna razlika između njih je u nastanku sluzi. Kod suhog kašlja ne dolazi do stvaranja sluzi, dok kod produktivnog kašlja dolazi do prekomjernog stvaranja sluzi koja se nakuplja u bronhima i uzrokuje otežano disanje.

Jak, nadražujući i tvrdokoran kašalj iscrpljuje bolesnika i onemogućuje miran san. Stoga ga je potrebno umiriti primjenom simptomatske terapije.

Pri odabiru lijeka za kašalj, osnovno je odrediti je li kašalj produktivan, praćen iskašljavanjem sluzi ili je suh, neproduktivan. U oba slučaja na raspolaganju su Vam prirodna rješenja za obje vrste kašlja: Bronchostop sirupi i pastile protiv kašlja.

Sadrže ekstrakt timijanove zeleni i korijena bijelog sljeza. Riječ je o jedinstvenoj biljnoj kombinaciji, koja učinkovito smiruje suhi, podražajni kašalj i ujedno olakšava iskašljavanje sekreta koji ometa normalno disanje kod produktivnog.

Bronchostop SINE sirup protiv kašlja ne sadrži alkohol, stoga je prikladan za primjenu kod djece koja su navršila dvije godine starosti na dalje. Ne sadrži niti šećer, te je pogodan i za oboljele od šećerne bolesti. Ugodnog je okusa maline, a ukoliko želite možete ga popiti pomiješanog s vodom, sokom ili toplim čajem.

Bronchostop sirup protiv kašlja sadrži i vitamin C koji jača prirodne obrambene snage organizma, te pomaže u oporavku od prehlade i gripe.

Bronchostop pastile su vrlo praktične za primjenu i pogodne za sve osobe koje ne žele da ih kašalj ometa ili ograničava u različitim društvenim prigodama npr. na poslu, putovanjima, pri odlasku u kino ili kazalište.

Tradicionalni biljni lijek za primjenu kod naznačenih indikacija temeljenih na iskustvu iz dugotrajne uporabe. Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika.

OKTAL PHARMA d.o.o.
Utinjska 40, 10020 Zagreb
tel: +385 1 6595 765
fax: +385 1 6595 700
www.oktal-pharma.hr
www.vasezdravlje.com

Vitashop

Najnovije

Najčitanije