Za liječenje alergija i bolesti probavnog sustava isprobajte hidrokolon terapiju!

Za liječenje alergija i bolesti probavnog sustava isprobajte hidrokolon terapiju!

Za liječenje alergija i bolesti probavnog sustava isprobajte hidrokolon terapiju!
  • Objavljeno: Srijeda, 09.11.2016.
  • Broj pregleda: 3.480
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Od ovog studenog Poliklinika Amruševa vam nudi suvremeni program koji se koristi u preventivne i terapijske svrhe s ciljem regeneracije tijela, liječenja alergija i bolesti probavnog sustava.

Poznatija i kao "hidrokolon", kolon hidroterapija je jednostavna metoda čišćenja debelog crijeva čistom vodom ili specijalno pripravljenim vodenim otopinama, koja dovodi do detoksikacije cijelog sustava. Kolon hidroterapija pomaže i kod regulacije prekomjerne tjelesne težine, problema s kožom, glavobolja, križobolje, a smatra se i kako pospješuje rad organizma.

U Poliklinici Amruševa kolon hidroterapiju provodi educirano medicinsko osoblje pod stručnim nadzorom liječnika gastroenterologa i pomoću najsuvremenijeg uređaja Hydromat Colon Comfort Green.

Tretman je bezbolan i opušten, traje do 45 minuta. Koristi se monitorna tehnologija sa zatvorenim sistemom dovođenja i odvođenja vode izravno u odvod, čime se postiže maksimalna higijena, bez ikakvih mirisa. Sva oprema koja dolazi u kontakt sa pacijentom je strilna za jednokratnu upotrebu, a tamo gdje je to potrebno, sterilizira se najstrožim postupcima propisanim za endoskopske instrumente.

Prednosti kolon hidroterapije

Prema uobičajenoj dijagnozi, preporuča se napraviti pet do deset tretmana za cjelovito čišćenje organizma, dok stvarna učestalost tretmana ovisi o postavljenim ciljevima i indikacijama. Tretmani se najčešće izvode dva do tri puta tjedno.

Za sve informacije o kolon hidroterapiji nazovite 01 646 1171 ili posjetite www.amruseva.hr!

U prvih par tretmana se vrši uklanjanje nedavno unešenih tvari i plinova, dok se nakon trećeg tretmana mogu pratiti i starije gumatozne mase koje su se u crijevima skupljale tijekom života.

Nakon tretmana pacijenti najčešće opisuju osjećaj opće čistoće, redovnu stolicu, smirivanje eventualnih hemoroida, prestanak nadimanja i drastično smanjenje količine plinova, kao i postepeni gubitak kilograma, poboljšanje funkcija svih organa, uz osjećaj lakoće i povećanu vitalnost.

Najnovije

Najčitanije