Inkontinencija - problem o kojem svi šute

Inkontinencija - problem o kojem svi šute

Inkontinencija - problem o kojem svi šute
  • Objavljeno: Petak, 01.07.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Ako nemate problema s inkontinencijom, možete se smatrati sretnim. Naime, istraživanja pokazuju da se udio inkontinentnih osoba u općoj populaciji kreće između 10 i 15 %. Inkontinencija pogađa sve dobne i spolne skupine, ali možemo reći da najgore prolaze žene. Čak 25% njih starijih od 35 godina te 50% žena iznad 60 godina prijavilo je svojim doktorima probleme s inkontinencijom. Naravno, riječ je o lakoj inkontinenciji koja podrazumijeva istjecanje manjih količina urina.

Ipak, zabrinjava činjenica da bi taj postotak mogao biti puno veći jer je samo jedna trećina žena spremna otvoreno govoriti o problemima i neugodnostima koje doživljavaju zbog inkontinencije. Razlozi tome su stid i strah od negativne reakcije okoline, ali i prevladavajući stav da se o takvim stvarima jednostavno ne govori. Stoga žene koje pate od ovog problema jednostavno trpe. Kao najveće probleme izdvajaju osjećaj vlažnosti koji ih prati tijekom dana te neugodne mirise. Ipak, najveći problem je zapravo psihološke naravi. Radi se o osjećaju nesigurnosti jer žena zapravo nikada ne zna kada će nastupiti problem. Taj konstantni osjećaj pritiska može ujecati na ponašanje i sigurnost žene u socijalnim situacijama.

Žena u takvim situacijama poseže za različitim higijenskim proizvodima, prvenstveno ulošcima, koji će joj pružiti dovoljnu zaštitu i diskreciju. U mnoštvu higijenskih uložaka koji su prisutni na tržištu potrebno je odabrati upravo onaj koji će zadovoljiti njezine potrebe, a to je dobra moć upijanja i sprečavanje razvoja neugodnih mirisa.

Poznavajući specifične potrebe žena u srednjim i malo kasnijim godinama, Tosama im nudi higijenski uložak specijalne namjene - Vir Special, koji u potpunosti zadovoljava njhove potrebe. Uložak je velike i brze moći upijanja i neće ih iznevjeriti kako kod velikih menstrualnih krvarenja tako niti kod iznenadnih i nekontroliranih istjecanja urina, a koji je ujedno opremljen specifičnim sistemom kontrole neugodnih mirisa, koji na jedinstven i siguran način sprječava njihovo nastajanje te tako ženi pruža apsolutnu sigurnost i zaštitu od neugodnosti. Vir Special su nova linija higijenskih uložaka koja ima sve navedene karakteristike, prozračan je i omogućava koži da diše, a odjeći da ostane suha. Također, dolazi u diskretnom pakiranju koje je posebno pogodno ako od inkontinencije patite povremeno, a želite stalno pri ruci imati spasonosno rješenje.

Vir Special, higijenske uloške specijalne namjene možete nabaviti u svim većim trgovinama i trgovačkim lancima, a postoje tri varijante: Vir Special MINI, Vir Special NORMAL i Vir Special EXTRA. Bitno je naglasiti da sve tri varijante osiguravaju cjelodnevnu zaštitu, a razlikuju se po svojoj veličini i upojnosti pa će tako one žene koje imaju tek povremene i ne tako izražene tegobe odabrati Vir Special MINI, a one kod kojih su tegobe izraženije lako će si pomoći s Vir Special EXTRA ulošcima.

higijenski ulošci vir

Tosama d.o.o.
Brezovička cesta 21
10020 Zagreb
telefon: +385 (0)1 6546 493
fax: +385 (0)1 6545 416
e-mail: tosama@zg.htnet.hr

Vitashop

Najnovije

Najčitanije