Što sve muškarci kažu kako ne bi koristili kondome?

Što sve muškarci kažu kako ne bi koristili kondome?

Što sve muškarci kažu kako ne bi koristili kondome?
  • Objavljeno: Subota, 03.08.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

U jednom istraživanju se pokazalo da čak 80% muškaraca koristi barem jednu taktiku kako bi izbjegli korištenje kondoma, a što je najgore od svega, od početka prakticiranja seksa su koristili najmanje 3 taktike kako bi izbjegli korištenje kondoma.

I dok je izbjegavanje kondoma zastrašujuće često, zapamtite da ništa ne trebate raditi protiv svoje volje. Jednom kada s partnerom uđete u monogamnu vezu, možete početi razmišljati o drugim oblicima zaštite, a na samom početku kondom se savjetuje svim parovima.

Ne brini, zdrav sam

Ovo je najčešća taktika. Čak 73.7% muškaraca koristi ovu taktiku kako bi izbjegli korištenje kondoma. Muškarci mogu patiti od spolnih bolesti, a da ne primijete nikakve simptome. On možda i vjeruje u to da je čist, ali to nije sigurno. Ništa ne može pokvariti raspoloženje ovako brzo kao izbjegavanje kondoma. Jednostavno mu recite da postoji i trudnoća oko koje se treba brinuti i počnite otvarati kondom.

Tako si seksi, ne mogu čekati

Čak 73.2% muškaraca koristi različite komplimente kako bi izbjegli korištenje kondoma. Ovo je jedna od najopasnijih taktika. Uvijek budite spremni i imajte kondom nadohvat ruke. Tada će ova taktika izgubiti svaki smisao jer će, što se tiče čekanja, u pitanju biti tek nekoliko sekundi.

Puno je bolje bez njega

Ovo je jedna od najstarijih taktika, a čak 50.3% muškaraca je izjavilo da ju je isprobalo, iako često tako ne misle. Ustvari, istraživanja su pokazala da žene lakše postižu orgazam ako koriste kondome jer se mogu u potpunosti prepustiti seksu i zaboraviti na brige oko trudnoće i spolnih bolesti. Postoje različite vrste kondoma koje mogu povećati njegov ili njezin užitak. Isprobavajte razne vrste kako bi korištenje kondoma postalo zabavan dio seksa.

Mogu li malo bez kondoma?

40% muškaraca je priznalo da koristi ovu taktiku jer se nadaju da ćete u trenutku strasti popustiti. Odgovorite brzo i odlučno. Nije baš najromantičnije, ali morate biti odlučni.

Zar mi ne vjeruješ?

Igranje na kartu emocija je vjerojatno najpodmukliji način, ali 34% muškaraca priznaje da je i to isprobalo. Neki muškarci se uistinu osjećaju uvrijeđeno ako inzistirate na korištenju kondoma, a neki ovo koriste kao manipulaciju. Objasnite mu da to nema nikakve veze s njim i da ovo nije tema oko koje možete pregovarati.

Ove taktike su najčešće, ali postoje i brojne druge. Neki tvrde da su bili na testiranjima, neki namjerno u trenutku stavljanja strgaju kondom tako da to izgleda slučajno. Sve u svemu, kakvo god mišljenje imali o zaštiti, sa seksualnim partnerom morate o tome jasno razgovarati i držati se svojih uvjerenja.

Ako vaš partner i dalje inzistira da seks prakticirate bez kondoma, bez obzira na sve što ste pokušali, razmislite o tome je li vrijeme da odete.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije