Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Darujemo 5 pakiranja Magnezij Direkta!

Darujemo 5 pakiranja Magnezij Direkta!

Darujemo 5 pakiranja Magnezij Direkta!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 26.08.2013.
  • Broj pregleda: 119
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Magnezij je mineral izrazito važan za normalno funkcioniranje ljudskog organizma. Po zastupljenosti je četvrti mineral u ljudskom tijelu, a drugi u stanicama. Oko 65% magnezija u tijelu se nalazi u kostima, 34 % u mekim tkivima i 1% u izvanstaničnoj tekućini. Potreban je za preko 300 biokemijskih reakcija u tijelu. Održava normalnu živčanu i mišićnu funkciju, regulira ritam srca, održava imunološki sistem zdravim i čuva čvrstoću kostiju zajedno sa kalcijem.

Smanjena opskrba organizma magnezijem može se očitovati u povećanoj podložnosti stresu, smanjenju otpornosti i oscilacijama općega zdravstvenog stanja. Na nedostatak magnezija osobito su osjetljiva meka tkiva koja sadrže najveće koncentracije magnezija i imaju veliku električnu aktivnost - mozak i srce.

Upravo zato što je magnezij tako važan, CentarZdravlja.net i Oktal Pharma 5 sretnika daruju pakiranjem Magnezij Direkta!

Točno odgovorite na nagradno pitanje i možda baš vi osvojite pakiranje od 20 vrećica Biolectra Magnezij Direkta!

Što upozorava na nedostatak magnezija?

Nagradna igra traje do 2. rujna 2013.

Nagrade su osvojili:

  • Marijana Romić
  • Marijana Žinić
  • Željka Pavličić
  • Gorana Rabar
  • Boris Cajzek

 

Magnezij Direkt - inovativni oblik magnezija

Simptomi koji mogu upućivati na manjak magnezija u tijelu su grčevi u listovima i bedrima, titranje oka, aritmija, povišen krvni tlak, migrena, umor, slabost, razdražljivost, bolne menstruacije, itd. Novija istraživanja upućuju na povezanost njegova manjka s razvojem oštećenja srca, popuštanjem rada srca, pojavom angine pektoris i akutnog infarkta miokarda, oštećenjem stijenke krvnih žila, poremećajem metabolizma glukoze i povećanjem oksidativnog stresa.

Magnezij Direkt su vrećice s ukusnim mikrozrncima koja se lako uzimaju bilo gdje i bilo kada bez potrebe za tekućinom. Vrećicu proizvoda jednostavno otrgnete po perforaciji i sadržaj saspete na jezik. Svaka vrećica sadrži 300 miligrama magnezija.

Biolectra Magnezij Direkt je dostupan u svim ljekarnama. Izaberite između okusa naranče i limuna.

direkt_slika_20proizvoda_20za_20tisak.jp

OKTAL PHARMA d.o.o.
Utinjska 40, 10020 Zagreb
tel: +385 1 6595 765
fax: +385 1 6595 700
www.oktal-pharma.hr
www.vasezdravlje.com

Komentari

Najčitanije zanimljivosti