Frescopad hladni gel oblozi: Umirujuće rješenje za bolove, vrućicu i tegobe nakon cijepljenja

Frescopad hladni gel oblozi: Umirujuće rješenje za bolove, vrućicu i tegobe nakon cijepljenja

Frescopad hladni gel oblozi: Umirujuće rješenje za bolove, vrućicu i tegobe nakon cijepljenja
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 26.02.2024.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: PROMO

Hladni oblog je poznata metoda koju ćemo svi rado iskoristiti kao prvu pomoć kod niza tegoba. S tim su zasigurno upoznati roditelji manje djece jer je hladni oblog sigurno i neinvazivno rješenje kada je u pitanju tretiranje vrućice, ozljeda, oteklina ili cijepljenja.

No često su situacije u kojima nam treba oblog nepredvidive i oblog nam je potreban odmah, bez čekanja da se pripremi i ohladi. Upravo zato je Frescopad idealno rješenje.

Instant hlađenje - bez stavljanja u frižider

Ovi oblozi dolaze u obliku hladnog gel flastera koji odlično prianja na bilo koji dio tijela i pruža trenutni učinak koji traje čak do 8 sati. Nije ga potrebno čuvati u frižideru te je potpuno siguran - bez straha od pothlađivanja mjesta na kojem se nalazi.

Frescopad hladi samo onoliko koliko tijelo grije i pritom pomaže održati normalnu tjelesnu temperaturu, ublažiti osjećaj boli ili neugode.

Gel oblozi su dizajnirani kako bi pružili umirujuće i osvježavajuće iskustvo što ih čini multipraktičnim i važnim dodatkom svake kućne ljekarne - osobito one za bebe i malu djecu.

Prirodno rješenje koje treba imati doma

Frescopad gel oblozi predstavljaju pravu malu revoluciju kada je u pitanju ublažavanje tegoba na prirodan i siguran način. Donijet će vam brzo olakšanje i uvijek mogu biti pri ruci ili u torbi.

Svaki oblog sadrži visok udio vode koja djeluje s prirodnim sustavom hlađenja tijela. Kako temperatura tijela raste, toplina kože uzrokuje isparavanje vode iz hladnoga gel obloga što izaziva osjećaj hlađenja. Na taj način se regulira povišena temperatura tijela.

Osjećaj hlađenja je vrlo suptilan, nije nimalo neugodan i neće izazvati početni šok. Jedino što ćete vrlo brzo primijeniti jest osjećaj olakšanja koji nastupa nakon postavljanja obloga.

Idealno rješenje za sve uzraste

Jedna od prednosti korištenja Frescopada je ta što je pogodan za odrasle i za djecu, uključujući bebe.

Gotova sva djeca se suočavaju s neugodnim posljedicama prvog cjepiva što se može lako izbjeći uz pomoć Frescopada. Oblog će donijeti trenutno ublažavanje boli, otoka i crvenila te će prevenirati potencijalnu vrućicu koja može nastati kao posljedica cjepiva.

Bolovi i tegobe s kojima se susreću odrasli često se rješavaju analgeticima premda je prirodno rješenje na dohvat ruke. Frescopad može pomoći ublažiti bolove u mišićima i zglobovima, ali je posebno dobra pomoć kod glavobolje, migrene, zubobolje i niza drugih bolova.

Život je jednostavniji uz Frescopad

Jednom kada Frescopad postane dio vaše “prirodne” kućne ljekarne, više nikada nećete dopustiti da ostanete bez njega!

Ako još niste upoznati s ovim odličnim hladnim oblozima, možete ih pronaći u DM drogerijama i svim ljekarnama, dok je u Medikoru aktualna odlična 3 + 1 Gratis ponuda.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije