Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Novo erotsko pivo bolje od Viagre

Novo erotsko pivo bolje od Viagre

Novo erotsko pivo bolje od Viagre
  • Objavljeno: Utorak, 15.09.2009.
  • Broj pregleda: 961
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Dragi muškarci, nakon što probate najnoviji erotski tonik, bolji, prirodniji i jačeg djelovanja od Viagre, tjednima nećete paliti televizor. Zašto? Večeri ćete provoditi u vrućim igricama u spavaćoj sobi.

Novo, zasad još malo poznato erotsko pivo, bolje je od Viagre, s trenutnim djelovanjem - barem ako je vjerovati njemačkom pivaru Juergenu Hopfu koji ga je 'smućkao'.

Hopf je otkrio da je do otkrića došao slučajno, nakon što su se pokvarili strojevi u njegovoj automatiziranoj pivovari u Schoenbrunnu u Bavarskoj. Tajna je škakljiva, ali ju je otkrio: 'Zvali su me usred noći u pivovaru da vidim što se dogodilo. Budući da živim odmah preko puta, a na cesti nije bilo ni žive duše, cestu sam prešao odjeven samo u kožnu pregaču, papuče i alpski šešir', rekao je Hopf.

'Pogon se nije mogao restartati, pa sam uzeo veliki štap i krenuo miješati pivo u bačvi. Odjednom sam se počeo čudno osjećati te sam shvatio da će to pivo biti drukčije od svakog koje sam ikad napravio', nastavio je.

Kako kaže, kada je novo pivo otišlo u prodaju, svatko tko ga je probao rekao je da je djelovanje trenutno. 'Svi su mi rekli da cijeli tjedan nisu gledali TV. Umjesto toga, pohitali su u spavaću sobu jer nisu htjeli gubiti vrijeme', kaže Hopf.

Hopf ovo specijalno pivo planira i izvoziti po cijeloj Europi, a bit će ga lako prepoznati po etiketi na kojoj je djevojka u toplesu.

'Već imamo nekoliko klijenata po Velikoj Britaniji, a jednom kad ljudi shvate koliko je naše pivo doista moćno, očekujem nezamislivo širenje posla', uvjeren je Hopf.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Kako zavoditi horoskopske znakove

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti