Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Svjetski tjedan homeopatije

Svjetski tjedan homeopatije

Svjetski tjedan homeopatije
  • Objavljeno: Srijeda, 31.03.2010.
  • Broj pregleda: 1.264
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Povodom 255. obljetnice rođenja Samuela Hahnemanna (rođen 10. travnja 1755.), utemeljitelja homeopatije kao načina liječenja, homeopati u Republici Hrvatskoj brojnim događanjima obilježavaju Svjetski tjedan homeopatije. Cilj Svjetskog tjedna homeopatije u 2010. je upoznati širu javnost s homeopatijom kao  efikasnom, sigurnom i ekonomičnom metodom liječenja. Za vrijeme Svjetskog tjedna homeopatije u 2010. homeopati cijeloga svijeta će informirati javnost o mogućnostima homeopatije u uspostavljanju životnog balansa.

Svjetski tjedan homeopatije se u Hrvatskoj održava po 5. put (od 10.4. do 17.4.2010.).

Hrvatska udruga homeopata ove će godine Tjedan obilježiti besplatnim predavanjima i radionicama, člancima u brojnim časopisima, kao i Danom besplatnog homeopatskog savjetovanja.

Hrvatska udruga homeopata je najstarija hrvatska homeopatska udruga, osnovana 1997. godine. Cilj Udruge je informiranje o homeopatiji, produbljivanje znanja i afirmacija homeopatije. Hrvatska udruga homeopata, u suradnji s drugim homeopatskim udrugama, radi na utvrđivanju politike razvoja homeopatije u Republici Hrvatskoj, donošenju Kodeksa etike i prakse, organiziranju predavanja, kongresa i seminara, iniciranju uspostave Registra profesionalnih homeopata, te sudjeluje u izradi prijedloga Zakona o homeopatiji. Jedan od glavnih ciljeva je i zaštita prava pacijenata u smislu prava na izbor terapije i na adekvatnu profesionalnu uslugu kvalificiranih homeopata, u skladu sa svjetskim i europskim standardima.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti