Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

VITAFEST oduševio brojne posjetitelje

VITAFEST oduševio brojne posjetitelje

VITAFEST oduševio brojne posjetitelje
  • Objavljeno: Utorak, 16.10.2012.
  • Broj pregleda: 687
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Prvi sajam zdravlja Vitafest privukao je brojne posjetitelje koji su uživali u zanimljivim radionicama, stručnim predavanjima i vježbanju. Pri tome su saznali kako očuvati svoje zdravlje i poboljšati kvalitetu života, a ambasadori sajma - Goran Ivanišević i dr. Nikola Milojević oduševili su svojim gostovanjima.

Prvi sajam zdravlja Vitafest koji se ovaj vikend održavao u Zagrebu privukao je brojne posjetitelje, znatiželjnike, stručnjake, profesionalce i sportaše, djecu i odrasle,  a svi su sajam posjetili s istim ciljem - naučiti više o očuvanju zdravlja, a time i poboljšanju kvalitete života.

U tri dana održavanja sajam je na zanimljiv i zabavan način pokušao posjetiteljima približiti aktualne sadržaje i potaknuti ih na razmišljanje o vlastitom zdravlju. Edukativna predavanja vrhunskih stručnjaka, doktora i profesionalaca pružila su izvrstan uvid u najnovije tehnologije poboljšanja kvalitete života i zdravlja.

Ambasadori Vitafesta, poznati tenisač Goran Ivanišević i estetski liječnik dr. Nikola Milojević  družili su se s posjetiteljima Vitafesta. Pridružio im se i naš poznati stolnotenisač Zoran Primorac koji je zajedno s Ivaniševićem zaigrao i virtualni tenis na Nintendo Wii konzoli. Naravno, pridružili su im se i brojni mlađi posjetitelji koji su, unatoč  teniskom neiskustvu, uspjeli pobijediti sportske velikane.

Osim zabavnog sadržaja, posjetitelji sajma su se mogli konzultirati i s liječnicima, osiguravateljima i proizvođačima zdravih proizvoda i pomagala, isprobati vježbe i dobiti ideje za aktivnosti koje mogu izvoditi sami.  Brojni posjetitelji također su uživali i u prezentacijama kuhanja zdrave hrane na zabavan i ukusan način, fitness programu, besplatnim masažama, raznim igrama i kvizovima za djecu i odrasle, zabavnim i edukativnim nagradnim igrama, a sve s ciljem promoviranja zdravog načina života.

Veliki odaziv ljudi i pozitivna atmosfera sigurna su potvrda da je sajam zdravlja bio pun pogodak, a organizatori se toplo nadaju kako su posjetitelji dobili korisne informacije i savjete koji će ih potaknuti da žive zdravije i sretnije.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Doručak - recepti za savršen početaka dana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti