Facebook prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Celulit

Celulit

Celulit
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 01.06.2009.
  • Broj pregleda: 5.616
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Borba protiv celulita

U borbi protiv celulita, zdrave prehrambene navike, tjelesna aktivnost i njega kože trebaju prerasti u životni stil!

Celulit je problem s kojim se susreće oko 80% žena. Jastučići i kvrgave nakupine, popularno nazvane "narančina kora", koje se pojavljuju na bedrima, bokovima, nadlakticama, stražnjici i nogama ne biraju žrtve. Činjenica je da se s celulitom bore čak i vrlo mlade djevojke, a podjednako su mu podložne žene idealne linije, one s viškom kilograma ili pak mršavice.

U pravilu za uklanjanje i prevenciju celulita preporučuju se aktivnosti koje zahtijevaju umjereni fizički napor, plivanje, lagano trčanje, aerobik...

No svatko tko se želi riješiti ovoga vrlo kompliciranog i nadasve upornog napasnika ne smije očekivati uspjeh preko noći, već mora računati s dugotrajnom i teškom borbom na raznim frontama. Ona uz upotrebu raznih kozmetičkih metoda i preparata svakako podrazumijeva i određene promjene u načinu življenja i u prehrani.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Vodič za sigurno izlaganje suncu

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Komentari

Najnovije

Najčitanije