Joga za mršavljenje

Joga za mršavljenje

Joga za mršavljenje
  • Objavljeno: Utorak, 29.04.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Pozdrav suncu (glavna serija)

1.  vježba

Stanite sa spojenim stopalima. Opustite ramena, a ruke stavite uz tijelo. Duboko udahnite, podignite ruke iznad glave, dlanove okrenite jedan prema drugom. Prste u potpunosti ispružite.

2. vježba

Nastavite iz prethodnog položaja. Izdahnite, spustite ruke uz tijelo, a trup prema naprijed. Savijte se u kukovima, dok prsti ili dlanovi ne dotaknu tlo ili strane vaših stopala. Prste držite u ravnini sa stopalima. Ako su vam mišići leđa ukočeni, lagano savijte koljena. Spustite glavu tako da bude u ravnini s natkoljenicama.

3. vježba

Nastavite iz prethodnog položaja. Držite stopala skupljena. Prstima dotaknite vanjsku stranu stopala. Izdahnite i malo podignite trup, leđa moraju ostati ravna. Gledajte prema naprijed. Ako su vam mišići leđa ukočeni, lagano savijte koljena, a ruke stavite na natkoljenice.

4. vježba

Nastavite iz prethodnog položaja. Savijte koljena, dlanove stavite na pod tako da budu u ravnini s ramenima. Skočite unatrag i lagano se dočekajte na rukama. Raširite prste i pazite da stopala budu u ravnini s kukovima i paralelna jedno s drugim.

Vratite se unatrag

Približite noge rukama, ispružite ih i vratite se na vježbu 3. Spustite glavu i vratite se na vježbu 2. Podignite trup, ruke podignite iznad glave, potom ih stavite uz tijelo kako biste se vratili na vježbu 1.

Za još bolje rezultate

Svaki put kada završite s Pozdravom suncu, dodajte još jednu seriju izvođenja svih vježbi. Pozdrav suncu ponovite 4 do 5 puta, a trebao bi trajati oko 15 minuta.

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Iskoristite chia sjemenke za ove ukusne kombinacije!

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop