Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

Prijava korisnika

Ukoliko nemate registriran korisnički profil na portalu CentarZdravlja, registrirajte se ovdje te iskoristite sve pogodnosti.

7 mantri za ležeran život bez stresa

7 mantri za ležeran život bez stresa

7 mantri za ležeran život bez stresa
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 26.06.2017.
  • Broj pregleda: 1.952
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Svi želimo ugodan život u kojem se osjećamo sigurno i zaštićeno. Pri tome želimo i očekujemo rast u svakom pogledu ali često nas u tom ostvarenju nešto koči. Kada se oslobodimo strahova, otpustit ćemo kočnice i živjeti život onako kako bismo trebali; živjeti život punim plućima! U ostvarivanju tog cilja, pomoći će vam 7 mantri koje želimo podijeliti s vama. One će vam pomoći stvoriti prostor u životu za prihvaćanje, učenje i rast. Učite iz vlastitih i tuđih pogrešaka, i sagledate svijet iz drugih perspektiva.

Saznajte kako pobijediti perfekcionizam, ostvariti napredak i pronaći sreću!

7 mantri za prihvaćanje života i dugotrajnu sreću

Život je promjena. Morate prihvatiti činjenicu da se stvari nikada neće i ne mogu vratiti na staro i da je taj kraj zapravo novi početak.

Iako ne možete kontrolirati sve što se događa, možete kontrolirati svoj stav o tome što se događa. Na taj ćete način postupno prihvatiti promjene i izbjeći osjećaj nemoći i izgubljenosti.

Svaka teška životna situacija može biti izgovor za beznađe ili prilika za rast, ovisno o tome što ste odlučili učiniti s njom.

Dnevni napor nikada nije uzaludan, čak i kada su rezultati obeshrabrujući. Naprotiv, takve situacije će vas učiniti jačima i iskusnijima.

Ako želite biti djelotvorni i briljirati, otpustite potrebu da uvijek budete u pravu.

Kada čujete samo ono što želite čuti, zapravo ne slušate. Slušajte što ne želite slušati i tada ćete početi rasti.

Budite ponizni i učite. Svijet je veći od vašeg pogleda na svijet. Uvijek postoji prostor za novu perspektivu, novi korak, novu mogućnost i novi početak.

Ove mantre mogu pomoći svima koji uoče da život ne ide prema planu i osjete da se gube u vremenu i prostoru. Mantre će vas prizemljiti, vratiti u realnost, prilagoditi novonastaloj situaciji i pomoći da pronađete adekvatno rješenje.

Komentari

Najčitanije zanimljivosti