7 mantri za ležeran život bez stresa

7 mantri za ležeran život bez stresa

7 mantri za ležeran život bez stresa
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 26.06.2017.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Svi želimo ugodan život u kojem se osjećamo sigurno i zaštićeno. Pri tome želimo i očekujemo rast u svakom pogledu ali često nas u tom ostvarenju nešto koči. Kada se oslobodimo strahova, otpustit ćemo kočnice i živjeti život onako kako bismo trebali; živjeti život punim plućima! U ostvarivanju tog cilja, pomoći će vam 7 mantri koje želimo podijeliti s vama. One će vam pomoći stvoriti prostor u životu za prihvaćanje, učenje i rast. Učite iz vlastitih i tuđih pogrešaka, i sagledate svijet iz drugih perspektiva.

Saznajte kako pobijediti perfekcionizam, ostvariti napredak i pronaći sreću!

7 mantri za prihvaćanje života i dugotrajnu sreću

Život je promjena. Morate prihvatiti činjenicu da se stvari nikada neće i ne mogu vratiti na staro i da je taj kraj zapravo novi početak.

Iako ne možete kontrolirati sve što se događa, možete kontrolirati svoj stav o tome što se događa. Na taj ćete način postupno prihvatiti promjene i izbjeći osjećaj nemoći i izgubljenosti.

Svaka teška životna situacija može biti izgovor za beznađe ili prilika za rast, ovisno o tome što ste odlučili učiniti s njom.

Dnevni napor nikada nije uzaludan, čak i kada su rezultati obeshrabrujući. Naprotiv, takve situacije će vas učiniti jačima i iskusnijima.

Ako želite biti djelotvorni i briljirati, otpustite potrebu da uvijek budete u pravu.

Kada čujete samo ono što želite čuti, zapravo ne slušate. Slušajte što ne želite slušati i tada ćete početi rasti.

Budite ponizni i učite. Svijet je veći od vašeg pogleda na svijet. Uvijek postoji prostor za novu perspektivu, novi korak, novu mogućnost i novi početak.

Ove mantre mogu pomoći svima koji uoče da život ne ide prema planu i osjete da se gube u vremenu i prostoru. Mantre će vas prizemljiti, vratiti u realnost, prilagoditi novonastaloj situaciji i pomoći da pronađete adekvatno rješenje.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti