ADIVA ljekarnici savjetuju o očuvanju zdravlja žene

ADIVA ljekarnici savjetuju o očuvanju zdravlja žene

ADIVA ljekarnici savjetuju o očuvanju zdravlja žene
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 14.11.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Tijekom studenog provodi se savjetovanje o planiranju trudnoće, menstrualnim tegobama i vaginalnim infekcijama u ljekarnama s oznakom ADIVA.

Žene u ljekarnama s oznakom ADIVA od stručno osposobljenih ljekarnika mogu doznati više o tome kako ublažiti bolne menstruacije, kako preciznije odrediti plodne dane, što im može pomoći u planiranju trudnoće, pa čak i nešto o efikasnijem liječenju i prehrani kod vaginalnih infekcija. Prilikom savjetovanja korisnice ljekarničkih usluga dobit će edukativne materijale te simbolične darove.

650 ADIVA ljekarnika u najnovija saznanja o menstruacijskom ciklusu i vaginalnim infekcijama uputili su prof. dr. sc. Branko Radaković i prof. dr. sc. Marina Ivanišević, specijalist ginekologije i opstetricije iz Klinike za ženske bolesti KBC Zagreb.

ADIVA Savjetom do zdravlja je program čiji je cilj kod građana probuditi svijest o tome da su ljekarnici najpristupačniji zdravstveni djelatnici te da ih se potakne da slobodno u ljekarni zatraže stručan savjet o ispravnoj primjeni lijekova, sprečavanju nastanka bolesti te očuvanju zdravlja. Pokrenule su ga 2009. godine veledrogerija lijekova PHOENIX Farmacija i Hrvatska ljekarnička komora.

Program se provodi u 468 ADIVA ljekarni diljem Hrvatske. Svoju najbližu ADIVA ljekarnu potražite na www.adiva.hr.

Adiva kampanja

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti