Besplatna radionica "Kako preživjeti pubertet?"

Besplatna radionica "Kako preživjeti pubertet?"

Besplatna radionica "Kako preživjeti pubertet?"
  • Objavljeno: Srijeda, 13.03.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Najsretniji je onaj roditelj koji se slaže sa svojim djetetom, a roditeljstvo danas predstavlja najveću, najzahtjevniju i najizazovniju ulogu.

Bez obzira na okolnosti u kojima danas živimo, roditeljstvo je najvažnija i najodgovornija uloga koju ćete ikada imati. Tu ulogu ne možete niti na trenutak predati nekome drugome. Kvalitetna komunikacija između roditelja i djeteta naročito je važna u razdoblju puberteta!

Želite li sa svojim djetetom graditi odnos međusobnog povjerenja i poštovanja? Želite li odgojiti odgovorno, sposobno, kreativno i samouvjereno dijete?

Vjerojatno znate da jedino kreativni roditelji podižu kreativnu djecu! Stoga Vas pozivamo da postanete polaznik besplatne motivacijske radionice KREATIVAN RODITELJ/KAKO PREŽIVJETI PUBERTET?

Na primjerima iz stvarnog života, uklopljenima u interaktivne motivacijske radionice steknite nove vještine primjenjive u Vašoj roditeljskoj ulozi, ali i u svim situacijama koje uključuju međuljudske odnose.

Prijavite se na besplatnu uvodnu radionicu gdje ćete saznati sve što Vas zanima o sadržaju motivacijske radionice "Kreativan roditelj".

Radionice će se održati u Zagrebu, u Šubićevoj 20 na 3. katu (zgrada Češke besede). Besplatna uvodna radionica održat će se 14. i 15. ožujka u 18 sati. Obavezna je prijava na broj telefona 091 766 09 88.

Radionicu vodi motivacijski trener Željka Novak, Certificirani master praktičar neurolingvističkog programiranja.

www.balans-energije.com

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti