Borba protiv vidljivih znakova starenja: revitalizacija kože iznutra

Borba protiv vidljivih znakova starenja: revitalizacija kože iznutra

Borba protiv vidljivih znakova starenja: revitalizacija kože iznutra
  • Objavljeno: Petak, 08.11.2019.
  • Broj pregleda: 598
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:
Izvor slike: Promo

Kategorija: Zanimljivosti

Kao globalni stručnjak za naprednu njegu kože, Biotherm zna da svakodnevni život može ostaviti traga na našoj koži. Zahvaljujući ekskluzivnom ljekovitom sastojku Life Plankton™, nove REVITALIZIRAJUĆE DNEVNE I NOĆNE KREME SA ZLATNIM ALGAMA BLUE THERAPY posebno su formulirane za žene u dobi od četrdeset godina nadalje kako bi pomogle u liječenju vidljivih znakova starenja i obnovile mladenački sjaj kože.

Obogaćene su novim iznimno djelotvornim revitalizirajućim sastojkom, zlatnim algama, zbog čega dnevne i noćne kreme hidratiziraju, učvršćuju i zaglađuju kožu te vidljivo transformiraju njezin ton i teksturu. Vratite prirodan zdravi sjaj svojoj koži.

Dnevna i noćna rutina za intenzivnu revitalizaciju kože

Bogata tekstura koja se topi na koži i brzo upija. Dnevna krema sadrži mikrobisere koji se tope na koži nakon nanošenja. Ova dnevna krema hidratizira i revitalizira kožu, pružajući joj zdravi sjaj zahvaljujući ružičastim, posvjetljujućim mikrobiserima. Tekstura dnevne kreme pretvara se iz guste u laganu pa opet u gustu i nadahnuta je teksturama korejskih proizvoda za njegu kože: gusta je na pogled i dodir, lagana je na koži i lako u nju prodire te na kraju postaje gusta, čime pruža zaštitu i ugodan osjećaj. Spaja revitalizirajuće zlatne alge (Laminaria Ochroleuca) odabrane zbog fascinantne sposobnosti proizvodnje vlastite vitalne energije sa snažnom mješavinom hranjivih tvari koje intenzivno hrane kožu i jačaju kožnu barijeru.

Bogatija i raskošnija, noćna krema namijenjena je upotrebi tijekom noći i obavija kožu dugotrajnom hidratacijom, zbog čega je ujutro glatkija i sjajnija. Ova iznimno hranjiva noćna krema jača i revitalizira kožu te pruža osjećaj obnovljene i osvježene kože.

Glađa, čvršća, sjajnija – transformirana: nove dnevne i noćne kreme sa zlatnim algama blue therapy djeluju protiv suhoće, manjka sjaja i nejednakog tona kože kako bi je izliječile od vidljivih znakova starenja, a sve to zahvaljujući jedinstvenoj mješavini hranjivih sastojaka.

Zlatne alge (Laminaria Ochroleuca): poznate po sposobnosti stvaranja vlastite vitalne energije, zlatne alge revitaliziraju teksturu kože, djelujući i na dubinske i na površinske bore kako bi obnovile sjaj kože iznutra.

Life Plankton™: jedinstveni sastojak u kozmetičkoj industriji. Pet biljnih ulja: pomažu u održavanju hidratacije i elastičnosti kože. Maslinovo ulje, ulje koštice marelice, kukuruzno ulje, ulje sjemenki marakuje, ulje rižinih mekinja: ova su ulja bogata masnim kiselinama, hrane kožu i štite kožnu barijeru.

Shea maslac: hrani kožu i čini je mekšom.

Mineral kalcij: sudjeluje u staničnom metabolizmu energije.

Koža trenutačno postaje revitalizirana i hidratizirana, svi vidljivi znakovi starenja se smanjuju, te je obnovljena iznutra.

Najčitanije zanimljivosti