Mjesečni sastanci za roditelje djece s ADHD-om

Mjesečni sastanci za roditelje djece s ADHD-om

Mjesečni sastanci za roditelje djece s ADHD-om
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 21.02.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Buđenje - udruga za razumijevanje ADHD-a svaki mjesec organizira mjesečne sastanke za roditelje djece s ADHD-om (ADHD - deficit pažnje/hiperaktivni poremećaj).

Na mjesečnim sastancima roditelji mogu razmjenjivati svoja iskustva, upoznati i družiti se s ljudima sa sličnim svakodnevnim radostima i problemima.

Na sljedećem sastanku ugostiti ćemo Sandru Livadu, Mariju Skendrović i Emiru Navijalić s temom: Postavljanje granica.

Biti roditelj najvažniji je posao koji obavljate. Uz to on traje cijeli život. Neki kažu da je to putovanje ispunjeno nevjerojatnim nagradama, ali ponekad i gotovo nemogućim izazovima. Kako postaviti granice? Jesu li kazne sastavni dio odgoja? Kako ostati dosljedan? Ovo su samo neka od brojnih pitanja i dilema s kojima se roditelji svakodnevno susreću. Cilj predavanja „Postavljanje granica" je dati roditeljima savjete kako postaviti granice te na taj način roditeljstvo učiniti uspješnijim na obostranu korist roditelja i djece.

Sastanci se održavaju na Trgu francuske republike broj 11 (ljubičasti ulaz). Sastanci su otvorenog tipa i svi su dobrodošli!

Ovim putem pozivamo sve roditelje i sve zainteresirane da se pridruže sastanku.

Sastanak će se održati na Trgu francuske republike broj 11 (ljubičasti ulaz) u ovu subotu, 26.02.2011. od 17 do 19 sati u Zagrebu.

Ulaz slobodan!

Za sve ostale informacije posjetite www.budenje.hr

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti