Osvoji Scholl paket!

Osvoji Scholl paket!

Osvoji Scholl paket!
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 08.07.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

O stopalima trebate brinuti jednako kvalitetno kao i o ostalim dijelovima tijela. Zato vas Scholl i CentarZdravlja.net nagrađuju poklon paketom Scholl proizvoda koji sadrži Scholl kamen za pete, Scholl pedikersku turpiju, Scholl kremu za ispucale pete, Scholl sprej za noge, Scholl express tretman za gljivice, Scholl sprej za odstranjivanje bradavica i Scholl 2 u 1 aplikator za tretman kurjih očiju.

Točno odgovorite na nagradno pitanje i na vaša vrata možda stigne ovaj vrijedan paket!

Kako djeluje Scholl 2 u 1 aplikator za tretman kurjih očiju? 

Nagradna igra traje do 15. srpnja 2013.

Nagradu je osvojila Jadranka Šincek. Čestitamo!

 

scholl.gif

Scholl kamen za pete nježno i efikasno uklanja grubu i tvrdu kožu. Grubu kožu stopala najprije trljajte kamenom sve dok ne postane nježna i meka. Kamen je idealan za upotrebu prilikom tuširanja ili u kadi.

Scholl pedikerska turpija za stopala sa dvojnom funkcijom odstranjuje grubu kožu a zatim je polira. Tajna dobrog ljuštenja je u jednakim, što većim pokretima ribanja bez prejakog pritiskanja.

Scholl krema za ispucale pete obnavlja i omekšava grubu, suhu i ispucanu kožu na vašim petama. Rezultati su vidljivi već nakon tri dana a za samo 7 dana bit ćete nagrađeni savršenim petama!

Scholl sprej za noge je idealan za probleme znojenja ili neugodnog mirisa stopala. Preporučuje se redovna upotreba kako bi stopala ostala svježa i suha, tako da je onemogućeno djelovanje bakterija i razvoj gljivica, a samim tim i neugodnih mirisa.

Scholl express tretman za gljivice na noktima uništava 99,9% gljivica i vidljivo poboljšava izgled nokta te pomaže u sprečavanju prenošenja infekcije na druge nokte.

Scholl sprej za odstranjivanje bradavica koristi metodu zamrzavanja tekućim nitrogenom koja se koristi u bolnicama i klinikama. Djeluje tako da brzo zamrzne jezgru bradavice.

Scholl 2 u 1 aplikator za tretman kurjih očiju prikladan je za primjenu na tvrdim kurjim očima na vrhu nožnih prstiju i jastučićima stopala, kao i na mekim kurjim očima između nožnih prstiju.

www.scholl.com

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti