Otvorena novouređena poliklinika Bilić Vision

Otvorena novouređena poliklinika Bilić Vision

Otvorena novouređena poliklinika Bilić Vision
  • Objavljeno: Četvrtak, 18.11.2010.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Na 240m2 u Zagrebu je otvorena novouređena poliklinika Bilić Vision za oftalmologiju, ortopediju i internu medicinu s centrom za lasersko skidanje dioptrije.

Na jučer održanom otvorenjem novouređenog prostora Poliklinike Bilić Vision za oftalmologiju, ortopediju i internu medicinu s pripadajućim laserskim centrom, Zagreb, Hrvatska i regija  dobili su jednu od najmodernije opremljenih medicinskih ustanova.

Polikliniku Bilić Vision, privatnu medicinsku ustanovu koja početkom sljedeće godine slavi i 15 godina svoga rada, svečano su otvorili predsjednik Republike Hrvatske prof.dr.sc. Ivo Josipović i osnivači Ustanove, dr.sc. Nadežda Bilić, oftalmolog, specijalist za bolesti prednjeg segmenta oka i refraktivnu kirurgiju, te prof.dr.sc. Ranko Bilić, ortoped, subspecijalist za šaku i traumatologiju.

Otvorenju su nazočili i glavni državni odvjetnik Mladen Bajić, Stjepan Mesić, te mnogi poznati iz svijeta glazbe, glume i sporta. Na vrhunskoj organizaciji eventa možemo zahvaliti agenciji Quantum media.

Na 240 m² preuređenog prostora Poliklinike, koja već sada ima 17.000 registriranih pacijenata, nalaze se četiri ambulante, tri čekaonice, operacijski trakt s moderno opremljenom operacijskom salom, sterilizacijom, pripremom pacijenata i stacionarom. Posebno je izdvojen dio za lasersko skidanje dioptrije, opremljen najnovijom tehnologijom lasera i popratne  aparature.  

Zahvaljujući novoj tehnologiji u Poliklinici Bilić Vision moguće je napraviti korekciju vidne oštrine najmodernijom kompjuteriziranom tehnologijom, naočalama, kontaktnim lećama ili laserskim skidanjem dioptrije. Uz dijagnostiku i liječenje povišenog očnog tlaka korištenjem očnog CT-a i kompjuteriziranog vidnog polja, u Poliklinici se ambulantno operira siva mrena (katarakta) u kapljičnoj anesteziji suvremenom metodom uz pomoć ultrazvuka. Moguće je dijagnosticirati i suvremeno liječiti, bilo injekcijama ili laserom, degenerativne bolesti mrežnice, poremećaje oka kod dijabetičara te operacijski i laserski liječiti komplikacije šećerne bolesti na oku. Poliklinika je u mogućnosti liječiti i najkompleksnije bolesti oka, kao što su operacije odljepljenja mrežnice, krvarenja u oku koja s javljaju najčešće kod bolesnika sa šećernom bolesti, ali i druge cirkulacijske i degenerativne bolesti oka.

Dr. sc. Nadežda Bilić, jedna od vodećih refraktivnih kirurga u regiji i osnivačica Poliklinike, tom je prigodom izjavila: "Ponosni smo da u našoj Ustanovi možemo pružiti vrhunsku medicinsku uslugu svojim pacijentima, kako oftalmološkim, tako i ortopedskim. Rezultat je to stalnog praćenja struke, ulaganja u znanje djelatnika svih profila te posebne posvećenosti potrebama pacijenata. Pacijenti su to već prepoznali, o čemu svjedoči i preko 17.000 registriranih pacijenata - korisnika usluga naše Poliklinike."

Iako je oftalmologija glavna djelatnost ove medicinske ustanove, Poliklinika je registrirana i za ortopediju, pa se shodno tome u Poliklinici Bilić Vision mogu dijagnosticirati i sve bolesti lokomotornog aparata, obavljati zahvati na šaci, laktu i stopalu koji ne zahtijevaju korištenje opće anestezije te se mogu provoditi i svi oblici konzervativnog liječenja ortopedskih bolesti.

Osnivači Ustanove su Prof. dr. sc. Ranko Bilić ortoped, subspecijalist za šaku, te subspecijalist za traumatologiju, redoviti sveučilišni profesor na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i član Medicinske akademije, te dr. sc. Nadežda Bilić, oftalmolog, specijalist za bolesti prednjeg segmenta oka i refraktivnu kirurgiju.

Prof. Bilić stalno je zaposlen u KBC-u, Zagreb, u Klinici za ortopediju na Šalati. te na Medicinskom fakultetu.

Dr. sc. Nadežda Bilić je nakon 20 godina provedenih u javnom zdravstvu, radeći na Očnoj klinici KB Sestara milosrdnica, odlučila otvoriti vlastitu zdravstvenu ustanovu i primjeniti sva stečena znanja u  liječenju privatnih bolesnika.

Oboje liječnika, iza kojih stoji rad od 35 godina u hrvatskoj medicini, su  poznati i priznati stručnjaci kako u  hrvatskoj medicini tako i šire u regiji, a prof. Bilić i u svjetskim razmjerima. Članovi su brojnih domaćih i međunarodnih udruženja iz svojih područja te redovno nastupaju na domaćim i međunarodnim kongresima kao aktivni sudionici ili kao pozvani predavači.

Prof. Bilić i Dr. Bilić, tijekom svog bogatog medicinskog staža, uspješno su liječili brojne političare, suce, akademike, pisce, slikare, glazbenike, kao i sve druge kojima je njihova pomoć bila potrebna.

Bio-Kult
Bio-Kult, 60 kapsula
115.00kn
145.00kn

Bio-Kult sadrži 14 sojeva kulture živih mikroorganizama te je jedini sa 14 sojeva.

KUPI OVDJE
Ladival Children SPF50
Ladival Children SPF50 + GRATIS Ladival Akut gel
118.30kn
136.80kn

Naručite Ladival Children SPF50 i na poklon ćete dobiti Ladival Akut

KUPI OVDJE
Card image cap
Jednokratne maske za lice troslojne, 50 komada
18.99kn
55.00kn

Jednokratne, troslojne maske za lice.

KUPI OVDJE
Card image cap
Skinage Collagen Elegance 10.000, Yasenka
199.00kn
285.00kn

Hrani kožu iznutra, pomaže boljem tenu, potiče rast kose i jača nokte te uspješno smanjuje bore.

KUPI OVDJE
Card image cap
Termo zdjele Avanza white Small paket
149.00kn
163.99kn

Za velike i male, u Small paketu se nalaze dvije veličine termo zdjela (0,6L,5L).

KUPI OVDJE
Card image cap
Probielle Immune, 30 kapsula
79.00kn

Specijalno osmišljena kombinacija sojeva bakterija, vitamina i minerala s ciljem podizanja imuniteta

KUPI OVDJE
Najčitanije zanimljivosti