Stimulacija izvana: pritisak na ovaj dio tijela dovodi do orgazma!

Stimulacija izvana: pritisak na ovaj dio tijela dovodi do orgazma!

Stimulacija izvana: pritisak na ovaj dio tijela dovodi do orgazma!
  • Objavljeno: Petak, 04.03.2022.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Postoji bezbroj načina za postizanje orgazma, uz pomoć masturbacije ili u seksu s partnerom. Mnogi istražuju nove načine za postizanje tog ultimativnog užitka koji donosi brojne dobrobiti zdravlju, uz pomoć masturbacije sami ili pred partnerom, a jedan koji svakako vrijedi isprobati je stimulacija izvana.

Naime, pritisak na određeno mjesto na donjem dijelu trbuha može pojačati orgazam, zahvaljujući unutarnjim erogenim zonama u tom području i kod žena i kod muškaraca, kaže dr. sc. Carol Queen.

“Pritisak na ili ispod mjehura nekim ljudima može biti erotičan. To je dijelom zato što se G-točka nalazi točno oko uretre, ispod donjeg dijela mjehura”, kaže dr. Queen. "Tamo se također nalazi prostata kod muškaraca, pa bi se i njima mogao svidjeti osjećaj."

Ova vanjska točka djeluje za sve ljude, kaže dr. Queen, jer su "G-točka i prostata homologne, što znači da potječu iz istog tkiva – bez obzira na spol i tjelesnu konfiguraciju osobe". Stimulacija tog dijela tijela izaziva užitak jer je tkivo osjetljivije od ostalih dijelova tijela.

Što je to G točka i kako je pronaći?

Pritisak na donji dio trbuha djeluje i na unutarnji dio klitorisa i penisa

Drugi razlog zbog kojeg bi ova točka mogla biti ugodna, kaže dr. Queen, je taj što su “unutarnji dijelovi klitorisa ili penisa unutar tijela ispod vašeg trbuha”. Dr. Queen dodaje da će pritisak na donji dio trbuha ručno pomaknuti taj unutarnji dio klitorisa ili penisa bliže njihovim genitalijama "tako da bi moglo doći do jače stimulacije cijelog područja".

Međutim, prije nego što počnete pritiskati tuđi donji dio trbuha kako biste iskoristili ovu točku da nekoga dovedete do orgazma, važno je zapamtiti da je pristanak kamen temeljac svake zdrave seksualne interakcije. Ova taktika nije opće poznata, zbog čega dr. Queen predlaže da provjerite sa svojim seksualnim partnerom prije nego što ga isprobate.

A ako netko to ne bi htio i ako se pitate zašto netko ne bi uživao u prečacu do orgazma, dr. Queen kaže da se nekim ljudima to možda neće sviđati u bilo kojem trenutku jer bi mogli dobiti poriv za mokrenjem ili bi se mogli osjećati neugodno.

Nadalje, svi imamo različite sklonosti i ono što nas odbija kada je u pitanju seks. Ono što vam se sviđa jednog dana može se razlikovati od onoga što želite sljedećeg. Primjerice, čak i ako ste prije pokušali koristiti ovu vanjsku točku i svidjelo vam se, to ne znači nužno da će vam se uvijek sviđati.

No, sve dok su sve uključene strane zainteresirane, svakako je vrijedno razmisliti o aktiviranju ove točke. U najgorem slučaju, otkrit ćete da je to nešto što vas ne zanima, a u najboljem slučaju, imat ćete novi način za postizanje orgazma.

Vezani sadržaj:

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti