Tečaj "Trudnoća i dijabetes"

Tečaj "Trudnoća i dijabetes"

Tečaj "Trudnoća i dijabetes"
  • Objavljeno: Četvrtak, 24.11.2011.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Obavještavamo sve zainteresirane da će se ovogodišnji tečaj "Trudnoća i dijabetes" održati u subotu, 3. prosinca ove godine na SK Vuk Vrhovac, s početkom u 9 sati.

Sastojat će se od tri predavanja: prvo će održati profesorica dr. Marina Ivanišević, ginekologinja koja se dugi niz godina bavi dijabetičkim trudnoćama u Petrovoj bolnici, gdje se nalazi Referentni centar za trudnoću i dijabetes Ministarstva zdravstva RH

Drugo predavanje govorit će o prehrani za vrijeme trudnoće uz dijabetes, a predavačica je dr. Ana-Marija Liberati Čižmek.

Treće predavanje obradit će neka psihološka pitanja vezana za trudnoću uz dijabetes i održat će ga prof. dr. Nataša Jokić-Begić, predstojnica Katedre za zdravstvenu i kliničku psihologiju Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

Nakon svakog predavanja, planirana je diskusija i mogućnost postavljanja pitanja predavačicama.

Po završetku svih izlaganja, uz malu zakusku organizirat ćemo razgovore volonterki ZDD-a koje imaju iskustvo trudnoće i majčinstva sa zainteresiranim polaznicama.

Očekivano vrijeme završetka je između 13 i 14 sati poslijepodne.

Ako želite, možete povesti partnera ili bilo koju blisku osobu (majku, prijateljicu...).

Cijena sudjelovanja (bez obzira na to dolazite li sami ili s još jednom osobom) je 20 kn, i potrebno je uplatiti na račun ZDD-a najkasnije do 3. prosinca.

Kontakt telefon i e-mail preko kojih možete najaviti dolazak kao i postavljati sva dodatna pitanja je 091/507-6295 te tecaj.trudnoca@gmail.com

Preuzmite CentarZdravlja vodič

Dijabetes i prehrana

Slanjem vodiča na odabranu e-mail adresu suglasni ste sa prijavom na CentarZdravlja newsletter.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti