Zašto odbija seks?

Zašto odbija seks?

Zašto odbija seks?
  • Objavljeno: Četvrtak, 22.08.2013.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Zanimljivosti

Bez obzira na to koliko uživate u seksu, ponekad ste toliko umorni da je odmor jedino o čemu maštate. No, kada vas vaš muškarac odbije, to vas vrijeđa, zabrinjava i narušava vaše samopouzdanje. Zvuči nepravedno, ali je tako.

Pustite da na miru. Razlog zbog kojeg on odbija seks je potpuno jednak razlogu zbog kojeg ga vi obijate. Znanstvenici su proučavali seksualni život parova 3 mjeseca nakon rođenja djeteta.

Otkrili su da umor, stres i manjak vremena smanjuje libido kod žena i muškaraca u jednakoj količini.

Američki znanstvenici, čije je istraživanje objavljeno u časopisu The Journal of Sexual Medicine, ističu da veliki broj žena živi u zabludi da muškarci neprestano razmišljaju o seksu i da je vjerojatnost da odbiju seks jako mala, odnosno da ni ne postoji.

"Naše istraživanje opovrgava mit da su muškarci bića koja razmišljaju samo o seksu i da su za njega uvijek spremni", izjavio je voditelj istraživanja prof. Sari van Anders.

Nedavno istraživanje, koje su proveli znanstvenici iz Australije, je pokazalo da čak 16% muškaraca želi seks tek jednom mjesečno, a njih 50% je izjavilo da je stres glavni uzročnik smanjenog libida.

Stres je najgora stvar za libido, a današnji stil života većine ljudi ne ide u prilog, pogotovo ako imate djecu.

Kako žene često misle da odbijanje seksa znači da je posrijedi afera, ovim istraživanjem znanstvenici svim ženama poručuju da to što ih partner s vremena na vrijeme odbije, nema nikakve veze s njihovim osjećajima prema njima.

Vitashop
Najčitanije zanimljivosti