Godišnji horoskop za 2015. godinu

Godišnji horoskop za 2015. godinu

Godišnji horoskop za 2015. godinu
  • Objavljeno: Ponedjeljak, 17.11.2014.
  • Prosječno vrijeme čitanja:
  • Broj riječi:

Kategorija: Horoskop

Opći pregled

Imajte strpljenja i bit ćete deseterostruko nagrađeni. Ovaj izraz najbolje opisuje pogled u 2015. godinu.

Svi sukobi i nemiri koji se događaju u posljednjih nekoliko godina, a datiraju još iz 2012. godine, uskoro će biti gotovi. Ovo su velika obećanja koja upućuju na odličnu godinu pred nama, a možda čak upućuju i na više godina koje slijede.

Ova presudna godina polaže velike nade u našu budućnost kao čovječanstva u cijelosti. Nosi sljedeće pozitivne promjene: obrazovne, političke, tehnološke, ekonomske i osobne. Čini se kako 2015. godina mora ispuniti neke velike nade i odgovornosti!

Strpljenje je vrlina, a to ne možemo dovoljno naglasiti u ovim prognozama. Čini se kako smo kao ljudi zaboravili kako je to živjeti u dobrim vremenima u kojima nas ne zamaraju negativnosti. Počnite očekivati bolju budućnost. Postoje mnogi znakovi koji upućuju na prosperitetnu 2015. godinu i bilo bi izuzetno glupo olako ih odbaciti, pogotovo s ovom vrstom pozitivnosti koja nas praktički čeka na svakom koraku.

Očekuje nas stabilan gospodarski rast koji ne dolazi i odlazi u naletima. Vrijeme je za dobrobit i blagostanje.

Prije svega, pogledajmo kako će kretanje planeta utjecati na pozitivne promjene u obrazovanju. Možemo vidjeti, čak i od samog početka, kako će 2015. godina biti vrlo sretna za sve nas. U siječnju će Saturn prijeći u Strijelca. U stvari, ovaj događaj će započeti negdje krajem 2014., pa je zajamčeno da će 2015. godina krenuti u pravom smjeru! Obrazovanje će biti u prvom planu, s posebnim naglaskom na poslijediplomskom obrazovanju. Ove godine dolazi do mnogih inovacija na području obrazovanja, uključujući i inovacije u obrazovnim institucijama kojima će krenuti na bolje. Obrazovni poslovi bit će strukturirani na odgovarajući način, za razliku od zbrke koja trenutno vlada.

Nevezano za obrazovanje (iako bi se vjerojatno moglo promatrati kao obrazovanje u netradicionalnom smislu), odnosi između zemalja će se također promijeniti. Moguće su promjene vezane za ukidanje viza za ulazak u neke zemlje i brisanje granica između zemalja. Iako je ovo odlično za sve nas, a posebno za one koji su nastavnici i učenici, o ovim promjenama će se u 2015. godini samo razgovarati. U nadolazećim godinama ćemo biti svjedoci razvoja tih promjena koje će napraviti veliku razliku u svijetu. Saturnov prolazak također pokazuje da će se mnogi politički i ekonomski problemi promatrati na potpuno drugačiji način.

U posljednjih nekoliko godina došlo je do velike napetosti između Plutona i Urana. Ta napetost može biti povezana s mnogim problemima i svađama koje su se odigrale u posljednjih nekoliko godina. Srećom ta će napetost napokon popustiti. Uz to popuštanje, svim sukobima i problemima koji su se pojavili od 2012. do 2014. će napokon doći kraj. Mnogi od tih ratova i sukoba su političke prirode, a uz promjene koje dolaze 2015. godine, ovi sukobi će sigurni doći do kraja. Zemlje kao što su Egipat, Sirija, Ukrajina i niz afričkih zemalja, koje se već dugo bore s političkim pitanjima, trebaju proći kroz promjene politike vođenja svojih zemalja. Hoće li one biti pozitivne? Sudeći po uzorku pozitivnih promjena u horoskopu, možemo očekivati pozitivan zaokret.

Uz ove planetarne promjene, tehnologija također dolazi u prvi plan. 2015. godina obećava tehnološke inovacije koje će promijeniti naše živote, na sličan način na koji su to učinili mobiteli i internet.

Jupiter i Uran u prvoj polovici 2015. godine ulaze u skladan aspekt, što gore spomenute tehnološke inovacije čini mogućim. Napredak se također odnosi na istraživanje Svemira, a to mogu biti neke novosti koje će promijeniti način na koji vidimo Svemir. Jupiterova ekspanzija čini sve to mogućim.

Zadnje, ali svakako ne i najmanje važne, su pozitivne promjene koje se odnose na ekonomiju i naše osobno zdravlje. U kolovozu, Jupiter će prijeći u znak Djevice, što donosi pozitivne prilike za globalno gospodarstvo. Umjesto nesigurnosti koja nas je pratila posljednjih nekoliko godina, gospodarstvo će se stabilizirati, te će nam pomoći da se oporavimo od ogromnih gubitaka koje smo doživjeli proteklih godina. Posebna pozornost prebacit će se na zdravlje. Ekološka i okolišna pitanja će doći u prvi plan​​, zajedno s našim prehrambenim navikama i stilom života. Očekuje se ogroman napredak na ovim područjima, uključujući i promjene u modernoj medicini koje su prije bile nezamislive.

Samo se sjetite da je nužno imati dovoljno strpljenja. Ono što dolazi iduće godine imat će koristi za sve nas, i to jako dugo vremena. Od samog kraja 2014. godine do ljeta 2015. godine, vidjet ćemo promjene koje će nam pokazati da ćemo imati prosperitetnu budućnost kojoj se možemo veseliti.

Vitashop

Najnovije

Najčitanije